Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Sudelfeld-Bayrischzell

Sudelfeld-Bayrischzell, Tyskland

Sudelfeld-Bayrischzell är en skidort som ni hittar i den tyska regionen Bayern, och på denna sida finns det mesta ni behöver veta för att lockas av en skidsemester hit. Säsongen för skidåkning i Sudelfeld-Bayrischzell är vanligtvis från fram till null.

Sudelfeld-Bayrischzell är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 65 centimeter. 42% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 46% av liftarna går.

I Sudelfeld-Bayrischzell hittar ni 13 liftar med en liftkapacitet på 18250 personer/timme. Det finns 31 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 9 kilometer blåa pister, 16 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 4 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1563 meter, vilket ger en fallhöjd på 713 meter. Den längsta pisten som finns i Sudelfeld-Bayrischzell är 1.5 kilometer. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Sudelfeld-Bayrischzell.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Sudelfeld-Bayrischzell 98 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Sudelfeld-Bayrischzell

Vill man flyga till Sudelfeld-Bayrischzell så ligger flygplatsen Kranebitten, Innsbruck närmast, på ett avstånd av 68 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Wolfgang A Mozart, Salzburg (75 kilometers avstånd), samt Franz Josef Strauss, München (77 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Sudelfeld-Bayrischzell

Inte långt från Sudelfeld-Bayrischzell ligger skidorten Spitzingsee, avståndet är endast 10 kilometer. Ni hittar även skidorterna Zahmer Kaiser - Walchsee på 21 kilometers avstånd och Söll, 23 kilometer från Sudelfeld-Bayrischzell.

Hotell & boende i Sudelfeld-Bayrischzell

Hos oss hittar ni totalt 55 hotell, lägenheter och stugor/hus i Sudelfeld-Bayrischzell.
53 boendealternativ
Pris/natt från: 452 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt