Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Sudelfeld-Bayrischzell, Tyskland

Söker ni information om skidortern Sudelfeld-Bayrischzell? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

I Sudelfeld-Bayrischzell finns totalt 21 liftar med tillgång till 39 pister. Högsta pisten finns på 1563 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 763 meter. Skidsäsongen i Sudelfeld-Bayrischzell sträcker sig i regel från december till början av april.

Närmaste flygplats är Kranebitten som ligger 68 kilometer från Sudelfeld-Bayrischzell. Några välriktade stenkast från Sudelfeld-Bayrischzell ligger Spitzingsee, avståndet är endast 10 kilometer.

Skidskola i Sudelfeld-Bayrischzell

I Sudelfeld-Bayrischzell kan ni boka 25 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Sudelfeld-Bayrischzell här

Hotell & boende i Sudelfeld-Bayrischzell

Hos oss hittar ni totalt 53 hotell, lägenheter och stugor/hus i Sudelfeld-Bayrischzell.
50 boendealternativ
Pris/natt från: 470 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns