Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Spitzingsee

Spitzingsee, Tyskland

Skidorten Spitzingsee ligger i den tyska regionen Bayern, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Spitzingsee. Bästa tiden för att åka skidor i Spitzingsee är början av december till början av april.

Spitzingsee har pister på totalt 14 kilometer, varav 1 kilometer är blåa enkla pister, 8 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 4 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 10 liftar, med en totalkapacitet på 12168 personer/timme. Högsta pisten finns på 1580 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 600 meter.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Spitzingsee. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 33 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. Om ni vill ta en paus från skidåkning och gillar fart så kan ni testa på att åka rodel, då Spitzingsee har en rodelbana som är öppen för allmänheten.

Flyg till Spitzingsee

Vill man flyga till Spitzingsee så ligger flygplatsen Kranebitten, Innsbruck närmast, på ett avstånd av 60 kilometer från skidorten. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Franz Josef Strauss, München, som ligger 77 kilometer bort, och Wolfgang A Mozart, Salzburg som har ett avstånd på 85 kilometer till Spitzingsee.

Närmaste skidorter till Spitzingsee

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 10 kilometer från Spitzingsee ligger Sudelfeld-Bayrischzell. Ni hittar även skidorterna Christlum Achenkirch på 22 kilometers avstånd och Lenggries, 23 kilometer från Spitzingsee.

Skidskola i Spitzingsee

Om ni är ute efter att boka skidskola i Spitzingsee kan vi genom CheckYeti erbjuda 9 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Spitzingsee här

Hotell & boende i Spitzingsee

Hos oss hittar ni totalt 15 hotell, lägenheter och stugor/hus i Spitzingsee.
13 boenden
Pris/natt från: 811 kr
2 boenden
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns