Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Spitzingsee, Tyskland

Planerar ni för en skidsemester i Spitzingsee? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 21 backar och antalet liftar är 16. Fallhöjden är som mest på 713 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1693 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Spitzingsee är december till mars.

Om man tröttnar på backarna i Spitzingsee eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 21 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 30 restaurangerna som finns att tillgå.

Vill man flyga till närheten av Spitzingsee ligger flygplatserna Kranebitten och Franz Josef Strauss närmast på 60 respektive 77 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 10 kilometer från Spitzingsee ligger Sudelfeld-Bayrischzell.

Skidskola i Spitzingsee

Om ni är ute efter att boka skidskola i Spitzingsee kan vi genom CheckYeti erbjuda 10 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Spitzingsee här

Hotell & boende i Spitzingsee

Hos oss hittar ni totalt 82 hotell, lägenheter och stugor/hus i Spitzingsee.
70 boendealternativ
Pris/natt från: 480 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 856 kr
8 boendealternativ
Pris/natt från: 1042 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns