Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Lenggries, Tyskland

Skidorten Lenggries ligger i den tyska regionen Bayern, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Lenggries. Säsongen för skidåkning i Lenggries är vanligtvis från fram till slutet av mars.

Lenggries har pister på totalt 30 kilometer, varav 3 kilometer är blåa enkla pister, 20 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 6 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 15 liftar, med en totalkapacitet på 19650 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1712 meter, vilket ger en fallhöjd på 1012 meter. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Lenggries.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Lenggries 42 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till Lenggries

Snabbaste sättet att ta sig till Lenggries är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Kranebitten, Innsbruck ligger endast 50 kilometer från Lenggries, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Franz Josef Strauss, München (76 kilometers avstånd), samt Allgäu Airport/Memmingen (106 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Lenggries

Andra skidorter i närheten av Lenggries är t ex Christlum Achenkirch som ligger 21 kilometer bort, Spitzingsee med 23 kilometers avstånd samt Sudelfeld-Bayrischzell, som ligger 33 kilometer från Lenggries.

Skidskola i Lenggries

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 9 olika klasser och instruktörer i Lenggries som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Lenggries här

Hotell & boende i Lenggries

Hos oss hittar ni totalt 45 hotell, lägenheter och stugor/hus i Lenggries.
40 boenden
Pris/natt från: 431 kr
Ett boende
Pris/natt från: 1338 kr
4 boenden
Pris/natt från: 791 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns