Sökalternativ

Lenggries, Tyskland

Söker ni information om skidortern Lenggries? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Här finns det 19 backar och antalet liftar är 19. Fallhöjden är som mest på 1000 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1700 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 110 kilometer spår för längskidåkning.

Flyger man till Kranebitten kommer man riktigt nära Lenggries, endast 50 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Lenggries. Skidorter nära Lenggries är bland annat Christlum Achenkirch, Spitzingsee och Sudelfeld-Bayrischzell.

Skidskola i Lenggries

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 10 olika klasser och instruktörer i Lenggries som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Lenggries här

Hotell & boende i Lenggries

Hos oss hittar ni totalt 36 hotell, lägenheter och stugor/hus i Lenggries.
24 boendealternativ
Pris/natt från: 396 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
5 boendealternativ
Pris/natt från: 1113 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 727 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns