Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Christlum Achenkirch, Österrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Christlum Achenkirch, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Christlum Achenkirch ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

I Christlum Achenkirch finns totalt 10 liftar med tillgång till 8 pister. Högsta pisten finns på 1800 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 850 meter. Skidsäsongen i Christlum Achenkirch sträcker sig i regel från december till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 200 kilometer spår för längskidåkning.

Flyger man till Kranebitten kommer man riktigt nära Christlum Achenkirch, endast 38 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Christlum Achenkirch. Andra skidorter i närheten av Christlum Achenkirch är t ex Lenggries, Fügen-Spieljoch och Spitzingsee.

Hotell & boende i Christlum Achenkirch

Hos oss hittar ni totalt 59 hotell, lägenheter och stugor/hus i Christlum Achenkirch.
45 boendealternativ
Pris/natt från: 507 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 303 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 1301 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt

Vi arrangerar skidresor till Christlum Achenkirch