Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Christlum Achenkirch

Christlum Achenkirch, Österrike

Christlum Achenkirch ligger i Tyrolen i de österrikiska alperna, och om ni funderar på att boka en skidresa till Christlum Achenkirch har ni hittat rätt. Bästa tiden för att åka skidor i Christlum Achenkirch är mitten av december till null.

I Christlum Achenkirch hittar ni 10 liftar med en liftkapacitet på 12343 personer/timme. Det finns 27 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 6 kilometer blåa pister, 16 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 5 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 1800 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 850 meter. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 50 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Christlum Achenkirch

Snabbaste sättet att ta sig till Christlum Achenkirch är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Kranebitten, Innsbruck ligger endast 38 kilometer från Christlum Achenkirch, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Franz Josef Strauss, München, som ligger 94 kilometer bort, och Wolfgang A Mozart, Salzburg som har ett avstånd på 103 kilometer till Christlum Achenkirch.

Skidorter i närheten av Christlum Achenkirch

Lenggries är närmaste skidort till Christlum Achenkirch med ett avstånd på 21 kilometer. Andra skidorter nära är Fügen-Spieljoch, 22 kilometers avstånd, och 22 kilometer från Christlum Achenkirch ligger Spitzingsee.

Skidskola i Christlum Achenkirch

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 12 olika klasser och instruktörer i Christlum Achenkirch som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Christlum Achenkirch här

Hotell & boende i Christlum Achenkirch

Hos oss hittar ni totalt 61 hotell, lägenheter och stugor/hus i Christlum Achenkirch.
48 boenden
Pris/natt från: 524 kr
5 boenden
Pris/natt från: 282 kr
7 boenden
Pris/natt från: 1342 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Christlum Achenkirch

SnowTrex