Sökalternativ

Christlum Achenkirch, Österrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Christlum Achenkirch, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Christlum Achenkirch ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

I Christlum Achenkirch finns totalt 10 liftar med tillgång till 8 pister. Högsta pisten finns på 1800 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 850 meter. Skidsäsongen i Christlum Achenkirch sträcker sig i regel från december till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 200 kilometer spår för längskidåkning.

Flyger man till Kranebitten kommer man riktigt nära Christlum Achenkirch, endast 38 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Christlum Achenkirch. Andra skidorter i närheten av Christlum Achenkirch är t ex Lenggries, Fügen-Spieljoch och Spitzingsee.

Liftarna i Christlum Achenkirch är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 80 centimeter.

Hotell & boende i Christlum Achenkirch

Hos oss hittar ni totalt 83 hotell, lägenheter och stugor/hus i Christlum Achenkirch.
46 boendealternativ
Pris/natt från: 471 kr
14 boendealternativ
Pris/natt från: 471 kr
21 boendealternativ
Pris/natt från: 1052 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Christlum Achenkirch