Sökalternativ

Fügen-Spieljoch, Österrike

Fügen-Spieljoch är vida känd för sina otroliga backar och härliga pister. Den tillhör det berömda Zillertalområdet, ett område med fantastisk natur och en majestätisk bergskedja. Det som gör en skidresa till Fügen-Spieloch så speciell är att skidorten gör sitt bästa för att vara så familjevänlig som möjligt. Det finns många skidskolor och duktiga skidinstruktörer som hjälper nybörjare i alla åldrar att förbättra sina skidkunskaper. Dessutom kan man hitta en skidlift för nybörjare om man är ny och känner sig osäker med liftprocessen och behöver öva. Man behöver inte ha med sig egen utrustning till Fügen-Spieloch, alltihop går att hyra när man väl är framme. Det kan vara bra att utnyttja detta när barnen är små eftersom de snabbt växer ifrån skidorna under den här tiden. Fügen-Spieljoch har ett bra off-pist utbud, det finns gott om möjligheter till detta bland de stora bergen i området. Liftsystemet är modernt och rymligt, vilket förbättrar kötiderna.

Fügen-Spieljoch ger möjligheter till annat än bara skidåkning

Man hittar en mängd olika aktiviteter att välja mellan när man vill ta det lugnt efter skidåkningen. För de yngre barnen som vill leka under tiden de vuxna gör annat kan skidortens lekavdelning se till att de blir väl omhändertagna. Där kan de träffa andra barn i samma åldrar och delta i massor av olika aktiviteter tillsammans med lekledarna. Fügen-Spieljoch erbjuder restauranger i alla prisklasser och de flesta är väldigt överkomliga. Ett tips är att prova dalens egna öl när man väl är där. Den tenderar att vara en smula billigare än de vanliga och minst lika god. Är man ute efter något äventyrligare kan en paragliding-upplevelse rekommenderas. Att få se den otroliga vyn från de höga höjderna är ett minne som håller hela livet. Det finns även något för de som hellre vill fokusera på avslappning än äventyr. Skidorten har ett spa, men för att få uppleva lite kultur från Österrike är det bättre att besöka de varma källorna. Byggnaden för källorna kallas ofta för ett mästerverk på grund av sin arkitektur.

Fügen-Spieljoch kan hela familjen hitta något som passar. Skidortens förstaklassiga kundservice ser till att alla har en trevlig och underhållande semester. Det skulle inte förvåna någon om man plötsligt känner ett sug att återvända till den mysiga skidorten när man väl kommit hem. Det är lätt att vänja sig vid att bli så väl omhändertagen.

Skidområden Fügen-Spieljoch är del av

Fügen-Spieljoch ingår i skidområdet Zillertal tillsammans med 5 andra skidorter.

Hyr utrustning i Fügen-Spieljoch

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Fügen-Spieljoch? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Fügen-Spieljoch.

Boka skidutrustningen online i Fügen-Spieljoch här

Hotell & boende i Fügen-Spieljoch

Hos oss hittar ni totalt 463 hotell, lägenheter och stugor/hus i Fügen-Spieljoch.
281 boendealternativ
Pris/natt från: 309 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 721 kr
115 boendealternativ
Pris/natt från: 268 kr
62 boendealternativ
Pris/natt från: 679 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Fügen-Spieljoch