Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Les Gets, Frankrike

Planerar ni för en skidsemester i Les Gets? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

I Les Gets finns totalt 50 liftar med tillgång till 68 pister. Högsta pisten finns på 2010 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1010 meter. Längsta pisten har en längd på hela 6 kilometer. Skidsäsongen i Les Gets sträcker sig i regel från december till april.

Utöver skidåkningen utför finns det i Les Gets 18 kilometer längskidåkningsspår och 40 restauranger att testa på.

Flyger man till Geneva International Airport kommer man riktigt nära Les Gets, endast 44 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Les Gets. Några välriktade stenkast från Les Gets ligger Morzine, avståndet är endast 4 kilometer.

Skidområden Les Gets är del av

Les Gets ingår i skidområdet Les Portes du Soleil tillsammans med 11 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Les Gets

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Les Gets.

Boka skidutrustningen online i Les Gets här

Skidskola i Les Gets

I Les Gets kan ni boka 9 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Les Gets här

Hotell & boende i Les Gets

Hos oss hittar ni totalt 1283 hotell, lägenheter och stugor/hus i Les Gets.
957 boendealternativ
Pris/natt från: 491 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 898 kr
89 boendealternativ
Pris/natt från: 898 kr
144 boendealternativ
Pris/natt från: 1052 kr
71 boendealternativ
Pris/natt från: 1369 kr
16 boendealternativ
Pris/natt från: 5052 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns