Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Morzine, Frankrike

Vill du på din skidsemester åka till en autentisk fransk by för att få ut så mycket som möjligt av din skidresa? Då är det till Morzine i Frankrike du ska åka tillsammans med din familj eller vänner för att uppleva genuint, enkelt nöje. Morzine utgör en del av Port du Soleil-skidområdet, vilket ger dig möjligheten att få tillgång till ett av de största skidområdena i Europa.

Det spelar ingen roll om det är skidor, snowboard, telemark eller längdskidåkning du är ute efter. Skidområdet erbjuder en stor variation med många utmaningar, en fantastisk utsikt och en stor gästvänlighet. I Morzine får du en skidsemester du sent ska glömma!

Välj skidområde efter din smak

Väljer du att åka i hela Port du Soleil-området får du uppleva att detta är något utöver andra skidresor du har åkt på. I Port du Soleil-området ingår nämligen skidåkning i både Frankrike och Schweiz och därmed upplevelsen av kulturen i två olika länder inom ett skidområde. Dessutom erbjuder området totalt 650 km pister! Vill du istället spendera din skidresa i ett mindre område kan du även enbart hålla dig till skidåkningen i Morzine-Les Gets-delen. Detta område täcker alla bergen på ena sidan av Morzine och inkluderar 107 km pister på en höjd mellan 1 000 och 2 020 meter.

Utöver skidåkningen

För de personer som inte enbart åker på skidresor för skidåkningens skull finns det ett flertal andra aktiviteter att sysselsätta sig med i Morzine. Testa exempelvis att ha kontrollen över ett hundspann som kan både vara något av en utmaning, men även väldigt roligt. Vill du uppleva naturen i ett något lugnare tempo kan du istället sätta på dig ett par snöskor, vilka påminner om att sätta tennisracket på fötterna. Med dessa skodon kan du ta dig fram på egen hand eller tillsammans med en guidad tur på ställen du annars inte hade kunnat ta dig till. Är du trött på kylan och snön kan du istället kolla in Morzines shoppingutbud eller varför inte ta en heldag på ortens spa?

Ta dig till Morzine

Att ta sig till Morzine är inga problem, då den är en av de mest lättillgängliga skidorterna i Frankrike. Hit kan du komma med flyg, tåg eller bil. Väljer du att ta flyget är det lättast att ta sig till Geneva International Airport. Hit du kan komma med direktflyg från Sverige och flygplatsen ligger endast 29 km från skidområdet.

Föredrar du att ta tåget, då är det på stationen Cluses du ska hoppa av. Men att ta tåget till Morzine är antagligen inte det bästa alternativet då du kan få göra en del byten på vägen.

Att åka med bil däremot är ett mycket bra alternativ om ni är flera personer, men glöm inte att ta med snökedjorna.

Hur ni än tar er till Morzine så kommer ni garanterat att få en fantastisk skidsemester!

Skidområden Morzine är del av

Morzine ingår i skidområdet Les Portes du Soleil tillsammans med 11 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Morzine

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Morzine? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Morzine.

Boka skidutrustningen online i Morzine här

Skidskola i Morzine

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Morzine. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 17 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Morzine här

Hotell & boende i Morzine

Hos oss hittar ni totalt 1337 hotell, lägenheter och stugor/hus i Morzine.
1000 boendealternativ
Pris/natt från: 491 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 898 kr
87 boendealternativ
Pris/natt från: 898 kr
150 boendealternativ
Pris/natt från: 1052 kr
77 boendealternativ
Pris/natt från: 1369 kr
14 boendealternativ
Pris/natt från: 5052 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Morzine

Sunweb