Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Praz de Lys-Sommand, Frankrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Praz de Lys-Sommand, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Praz de Lys-Sommand ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Här finns det 53 backar och antalet liftar är 23. Fallhöjden är som mest på 726 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1966 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Praz de Lys-Sommand är mitten december till mitten april.

Flyger man till Geneva International Airport kommer man riktigt nära Praz de Lys-Sommand, endast 38 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Praz de Lys-Sommand. Några välriktade stenkast från Praz de Lys-Sommand ligger Les Gets, avståndet är endast 7 kilometer.

Liftarna i Praz de Lys-Sommand är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 60 centimeter.

Hyr skidutrustning i Praz de Lys-Sommand

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Praz de Lys-Sommand.

Boka skidutrustningen online i Praz de Lys-Sommand här

Hotell & boende i Praz de Lys-Sommand

Hos oss hittar ni totalt 41 hotell, lägenheter och stugor/hus i Praz de Lys-Sommand.
36 boendealternativ
Pris/natt från: 406 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 732 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1814 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns