Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Skiduthyrning i Les Gets

Att hyra sin skidutrustning för att slippa böket med att ta med all skrymmande utrustning själv blir mer och mer populärt, speciellt om man flyger eller åker tåg med en massa byten för att ta sig till skidorten. Om ni är intresserade av att hyra skidorna eller er snowboardutrustning i Les Gets kan ni förboka allt via vår samarbetspartner Skiset och ALPINRESORTS.com. Och i bästa fall spara hela 50% på priset istället för att hyra när ni kommer fram!

I Les Gets hittar ni för tillfället 8 butiker som Skiset och ALPINRESORTS.com samarbetar med, butikerna är listade här nedanför.

...eller använd sökformuläret nedan:

Butiker med skiduthyrning i Les Gets

Contat Sports

Adress: 421 Rue du centre - Résidence Le Mont Chéry

Jordan's Sports

Adress: 128 Route du Front de Neige Im le Cry de Lys

Le Grenier ā Skis

Adress: 90 Chemin de Carry

Michaud Sports 1

Adress: 471 rue du centre, 74260, Les Gets
Öppettider: Mån, Tis, Ons, Tor 08:30-18:30 | Fre, Lör, Sön 08:30-19:00

Michaud Sports Ranfolly

Adress: 320 route du Front de Neige, 74260, Les Gets
Öppettider: Mån-Sön 08:30-18:30

PUREXPERIENCE

Adress: 925 route des Grandes Alpes

Ski Love

Adress: 18 Rue de la Forge

Ski Republic Evasion Sport

Adress: 16 Rue de Pressenage