Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Le Collet d'Allevard, Frankrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Le Collet d'Allevard? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Le Collet d'Allevard och andra skidorter inom nära räckhåll.

I Le Collet d'Allevard finns totalt 11 liftar med tillgång till 27 pister. Högsta pisten finns på 2140 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 690 meter.

Flyger man till Aix Les Bains kommer man riktigt nära Le Collet d'Allevard, endast 32 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Le Collet d'Allevard. Les 7 Laux är närmaste skidort till Le Collet d'Allevard med ett avstånd på 18 kilometer.

Hyr skidutrustning i Le Collet d'Allevard

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Le Collet d'Allevard här

Hotell & boende i Le Collet d'Allevard

Hos oss hittar ni totalt 33 hotell, lägenheter och stugor/hus i Le Collet d'Allevard.
29 boendealternativ
Pris/natt från: 420 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 366 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 315 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 467 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns