Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Les 7 Laux, Frankrike

Les 7 Laux är en skidort i Alperna i Frankrike, och om ni söker information om Les 7 Laux för att planera en skidresa hit hittar ni det mesta ni behöver veta här. Skidsäsongen i Les 7 Laux sträcker sig i regel från mitten av december till början av april.

Les 7 Laux är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 100 centimeter. Just idag är 77% av liftarna och 83% av backarna öppna.

I Les 7 Laux hittar ni 22 liftar med en liftkapacitet på 32232 personer/timme. Det finns 120 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 46 kilometer blåa pister, 36 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 38 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2400 meter, vilket ger en fallhöjd på 1050 meter. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Flygplatser nära Les 7 Laux

Flyger man till Aix Les Bains, Chambery kommer man riktigt nära Les 7 Laux då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 43 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Grenoble Saint Geoirs, Lyon (53 kilometers avstånd), samt St Exupéry, Lyon (88 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Les 7 Laux

Skidorter nära Les 7 Laux är bland annat Vaujany (13 kilometers avstånd), Oz-en-Oisans (15 kilometers avstånd) och Le Collet d'Allevard (18 kilometers avstånd).

Byar i närheten av Les 7 Laux

I närheten av Les 7 Laux med tillgång till skidåkningen där hittar ni byn Prapoutel som är en möjlighet att bo i om ni planerar en skidresa till Les 7 Laux.

Hyr skidutrustning i Les 7 Laux

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Les 7 Laux.

Boka skidutrustningen online i Les 7 Laux här

Hotell & boende i Les 7 Laux

Hos oss hittar ni totalt 110 hotell, lägenheter och stugor/hus i Les 7 Laux.
105 boendealternativ
Pris/natt från: 570 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 529 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1208 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 842 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Les 7 Laux

SnowTrex