Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Les 7 Laux, Frankrike

Söker ni information om skidortern Les 7 Laux? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Högsta pisten finns på 2400 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1050 meter. Skidsäsongen i Les 7 Laux sträcker sig i regel från slutet december till slutet april.

Flyger man till Aix Les Bains kommer man riktigt nära Les 7 Laux, endast 43 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Les 7 Laux. Vaujany är närmaste skidort till Les 7 Laux med ett avstånd på 13 kilometer.

Byar i närheten av Les 7 Laux

I närheten av Les 7 Laux med tillgång till skidåkningen där hittar ni byn Prapoutel som är en möjlighet att bo i om ni planerar en skidresa till Les 7 Laux.

Hotell & boende i Les 7 Laux

Hos oss hittar ni totalt 20 hotell, lägenheter och stugor/hus i Les 7 Laux.
13 boendealternativ
Pris/natt från: 547 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 438 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 779 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 824 kr

Vi arrangerar skidresor till Les 7 Laux