Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Les 7 Laux är en skidort i Alperna i Frankrike, och om ni söker information om Les 7 Laux för att planera en skidresa hit hittar ni det mesta ni behöver veta här. Skidsäsongen i Les 7 Laux sträcker sig i regel från mitten av december till början av april.

I Les 7 Laux hittar ni 22 liftar med en liftkapacitet på 32232 personer/timme. Det finns 120 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 46 kilometer blåa pister, 36 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 38 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2400 meter, vilket ger en fallhöjd på 1050 meter. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Flygplatser nära Les 7 Laux

Flyger man till Aix Les Bains, Chambery kommer man riktigt nära Les 7 Laux då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 43 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Grenoble Saint Geoirs, Lyon (53 kilometers avstånd), samt St Exupéry, Lyon (88 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Les 7 Laux

Skidorter nära Les 7 Laux är bland annat Vaujany (13 kilometers avstånd), Le Collet d'Allevard (18 kilometers avstånd) och Chamrousse (19 kilometers avstånd).

Byar i närheten av Les 7 Laux

I närheten av Les 7 Laux med tillgång till skidåkningen där hittar ni byn Prapoutel som är en möjlighet att bo i om ni planerar en skidresa till Les 7 Laux.

Hyr skidutrustning

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Les 7 Laux.

Mer om skidhyra i Les 7 Laux

Restauranger

Det finns 11 restauranger i Les 7 Laux och 10 olika typer av kök, varav de mest populära är Franskt, Bar och Europeiskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 11 hotell, lägenheter och stugor/hus i Les 7 Laux.
8 boenden
Pris/natt från:
699 kr
Ett boende
Pris/natt från:
Okänt
Ett boende
Pris/natt från:
1257 kr
Ett boende
Pris/natt från:
877 kr

Relaterade länkar

Vi arrangerar skidresor till Les 7 Laux