Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Vaujany, Frankrike

I Vaujany finns en bra mix mellan traditionellt och modernt. Med stor stolthet har byn lyckats behålla sin traditionella alpina äkthet, samtidigt som Vaujany erbjuder en toppklassig skidåkning. Är detta något som tilltalar dig? Då är det definitivt till Vaujany i Frankrike du ska åka på skidsemester. På grund av sin placering finns det även gott om solsken här, faktiskt 300 dagar sol om året.

Dessutom kan Vaujany stoltsera med att ha fått utmärkelsen Famille Plus, vilket innebär att det franska turistdepartementet har godkänt att Vaujany är ett familjevänligt område. Åker du hit med din familj, kan du känna dig trygg med att alla kommer ha en rolig skidresa.

Skidområdet

För att ta dig från byn upp i backarna är det bara att hoppa på kabinliften som tar dig ända upp till toppen av Pic Blanc.

I själva Vaujany finns det tillgång till 41 pister som man kan ta sig till med hjälp av 25 olika slags liftar. Vill du få ut ännu mer av din skidsemester har du även tillgång till Alpe d´Huez-området, som erbjuder 250 km pister utspritt på 133 olika backar, 50 km spår för långfärdsåkning och 30 km väg för de som gillar att ta sig fram till fots.

För att förgylla både din och dina barns skidresa erbjuder Vaujany barnpassning för barn från sex månader till fem år. Dessutom kan barn från tre års ålder gå i skidskola.

Aktiviteter utanför pisten

Skidresor kan vara så mycket mer än att bara svischa ner för snötäckta berg. Ta dig t.ex. till fritidscentret i Vaujany, där du bland annat kan bada, basta eller prova på att ta dig upp för klätterväggen. Ta med dig barnen till isrinken, som är till för barnen på onsdagseftermiddagarna. Eller gå och upptäck de två museerna som finns i byn.

Hitta till Vaujany

Som till de flesta skidresor finns det tre alternativ att ta sig fram till sin skidort; med flyg, tåg eller bil. Väljer du att ta flyget så är det enklast att ta sig till någon av flygplatserna i Lyon dit det går direktflyg från Sverige. Att ta tåget är lite svårare. Men bestämmer du dig ändå för det, så är det till Grenoble du tar tåget för att sedan ta buss den sista sträckan.

Är ni flera personer som ska åka är det mest fördelaktiga sättet att ta bilen. Tänk då på att det oftast är mest trafik på lördagar. Från Malmö till Vaujany tar det ca 16 timmar med bil.

Hyr skidutrustning i Vaujany

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Vaujany. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Vaujany här

Hotell & boende i Vaujany

Hos oss hittar ni totalt 108 hotell, lägenheter och stugor/hus i Vaujany.
74 boendealternativ
Pris/natt från: 695 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 688 kr
12 boendealternativ
Pris/natt från: 442 kr
18 boendealternativ
Pris/natt från: 442 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 3707 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Vaujany