Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Hassela

Hassela, Sverige

Om ni planerar ni för en skidsemester till Hassela i Sverige så hittar här ni både information om skidsystemet i Hassela, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit.

Hassela har totalt 20 pister med en total sträcka på 2.5 kilometer skidåkning, med en fördelning på 8 gröna backar, 5 blåa backar, 5 röda backar samt 2 svarta backar backar, och här finns 8 liftar. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 15 kilometer spår för längskidåkning.

Flyg till Hassela

För er som vill flyga ner till Hassela så är det flygplatsen Åre Östersund Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Hassela är 169 kilometer. En annan möjlig flygplats som kan vara ett alternativ att flyga till är Siljan Airport, Mora, som ligger 171 kilometer från skidorten.

Närmaste skidorter till Hassela

Skidorter nära Hassela är bland annat Järvsö (50 kilometers avstånd), Bollebacken Bollnäs (81 kilometers avstånd) och Kungsberget (147 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Hassela

Hos oss hittar ni totalt 3 hotell, lägenheter och stugor/hus i Hassela.
3 boenden
Pris/natt från: 252 kr