Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Järvsö

Järvsö, Sverige

Om ni planerar ni för en skidsemester till Järvsö i Sverige så hittar här ni både information om skidsystemet i Järvsö, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit.

Det är idag massor av snö i backarna, hela 90 centimeter, och självklart är är liftar och backar öppna i Järvsö. Idag håller alla liftarna igång, och även alla backar är öppna för skidåkning.

Järvsö har totalt 23 pister med en total sträcka på 18 kilometer skidåkning, med en fördelning på 5 gröna backar, 9 blåa backar, 7 röda backar samt 2 svarta backar backar, och här finns 9 liftar. Högsta pisten finns på 370 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 200 meter. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 2 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flyg till Järvsö

Vill man flyga till Järvsö så ligger flygplatsen Siljan Airport, Mora närmast, på ett avstånd av 122 kilometer från skidorten. Det går även att flyga till Dala Airport, Borlänge. Från denna flygplats är det 147 kilometer till Järvsö.

Närmaste skidorter till Järvsö

Bollebacken Bollnäs är närmaste skidort till Järvsö med ett avstånd på 39 kilometer. Andra skidorter nära är Hassela, 50 kilometers avstånd, och 103 kilometer från Järvsö ligger Orsa Grönklitt.

Hotell & boende i Järvsö

Hos oss hittar ni totalt 35 hotell, lägenheter och stugor/hus i Järvsö.
33 boendealternativ
Pris/natt från: 405 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 970 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt