Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Järvsö, Sverige

Söker ni information om skidortern Järvsö? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Här finns det 15 backar och antalet liftar är 6. Fallhöjden är som mest på 200 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 370 meter. Längsta pisten i Järvsö är 2 kilometer.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 25 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Vill man flyga till närheten av Järvsö ligger flygplatserna Siljan Airport och Dala Airport närmast på 122 respektive 147 kilometers avstånd. Andra skidorter i närheten av Järvsö är t ex Bollebacken Bollnäs, Hassela och Orsa Grönklitt.

Hotell & boende i Järvsö

Hos oss hittar ni totalt 31 hotell, lägenheter och stugor/hus i Järvsö.
29 boendealternativ
Pris/natt från: 405 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 970 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt