Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Bollebacken Bollnäs, Hälsingland

Planerar ni för en skidsemester i Bollebacken Bollnäs? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Bollebacken Bollnäs har 3 liftar och totalt 5 pister.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 90 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Siljan Airport som ligger 109 kilometer från Bollebacken Bollnäs. Järvsö är närmaste skidort till Bollebacken Bollnäs med ett avstånd på 39 kilometer.

Hotell & boende i Bollebacken Bollnäs

Hos oss hittar ni totalt 6 hotell, lägenheter och stugor/hus i Bollebacken Bollnäs.
4 boendealternativ
Pris/natt från: 590 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 804 kr