Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Bollebacken Bollnäs
Boka i Bollebacken Bollnäs

Bollebacken Bollnäs, Hälsingland

Skidorten Bollebacken Bollnäs ligger i Sverige och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här.

Det är idag massor av snö i backarna, hela 80 centimeter, och självklart är är liftar och backar öppna i Bollebacken Bollnäs. Det är bästa förutsättningar för skidåkning i Bollebacken Bollnäs idag då alla backar och liftar är öppna.

Bollebacken Bollnäs har totalt 6 pister med en total sträcka på 3 kilometer skidåkning, med en fördelning på 1 grön backe, 1 blå backe, 2 röda backar samt 2 svarta backar backar, och här finns 3 liftar. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 90 kilometer spår för längskidåkning.

Flyg till Bollebacken Bollnäs

För er som vill flyga ner till Bollebacken Bollnäs så är det flygplatsen Siljan Airport, Mora som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Bollebacken Bollnäs är 109 kilometer. En annan möjlig flygplats som kan vara ett alternativ att flyga till är Dala Airport, Borlänge, som ligger 114 kilometer från skidorten.

Närmaste skidorter till Bollebacken Bollnäs

Skidorter nära Bollebacken Bollnäs är bland annat Järvsö (39 kilometers avstånd), Kungsberget, Gävle (69 kilometers avstånd) och Hassela (81 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Bollebacken Bollnäs

Hos oss hittar ni totalt 8 hotell, lägenheter och stugor/hus i Bollebacken Bollnäs.
6 boendealternativ
Pris/natt från: 590 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 995 kr