Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Hälsingland, Sverige

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Hälsingland, Sverige. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Skidorter i Hälsingland

Största skidorterna

Flest liftar i Hälsingland

Hassela 8 liftar
Järvsö 6 liftar
Bollebacken Bollnäs 3 liftar

Flest pister i Hälsingland

Järvsö 15 pister
Hassela 13 pister
Bollebacken Bollnäs 5 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Hälsingland

Hassela 310 meter
Järvsö 200 meter
Bollebacken Bollnäs 121 meter

Högsta pisterna i Hälsingland

Järvsö 370 meter