Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Kungsberget ligger i Järbo, en bit utanför Gävle. Under hösten har den nya motorvägen färdigställts och Kungsberget ligger närmare än någonsin! Kungsberget passar fint för barnfamiljer, ungdomar och även för oss som är lite äldre.

Det finns en fantastisk park med Sveriges högsta och största hopp och det är väldigt spännande och roligt att titta på även för den som kanske väljer de lite mindre hoppen. Det finns även en minipark med lite vågigare hopp och smårails.

Perfekt för en skidhelg

Kungsberget har 17 nedfarter som du når med 8 släpliftar och 2 stolliftar. Köerna är oftast korta även på helgerna eftersom kapaciteten i liftarna är mycket hög. Backarna är givetvis inte att jämföra med Alperna, men de är absolut jämförbara med dem i Sälen. Barnen åker glada upp och ned i samma backe hela dagen.

Många bra boendealternativ

Om man vill sova över natten och åka både lördagen och söndagen rekommenderas att boka rum på vandrarhemmet intill, eller på någon av hotellen inne i Gävle. Det brukar finnas prisvärda hotellpaket där både boende och liftkort ingår.

Resa till Kungsberget

Kungsberget når man lätt med bil eller buss. Det går även skidbussar från Stockholm, Uppsala och flera andra orter varje helg och varje dag på skolloven. Från ca 400 kronor ingår både resa och liftkort. Bussen anländer precis när liftarna öppnar och då har du fått liftkortet på bussen. De åker sedan hemåt när liftarna stänger. Mycket praktiskt och ofta mer ekonomiskt än att ta egen bil.

Restauranger

Det finns 1 restauranger i Kungsberget och 1 olika typer av kök, varav de mest populära är Pizza.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 1 hotell, lägenheter och stugor/hus i Kungsberget.
Ett boende
Pris/natt från:
Okänt