Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Australien

Skidåkning och Australien är inget man vanligtvis kopplar ihop men Australien har faktiskt några skidorter som kan vara värda att besöka om man är där under den Australiska vintern. Perisher Blue och Thredbo är de största och bästa skidorterna.

Största skidorterna

Flest liftar i Australien

50 liftar
Perisher Blue
25 liftar
Mount Buller
15 liftar
Falls Creek
14 liftar
Thredbo
13 liftar
Mount Hotham

Flest pister i Australien

105 pister
Perisher Blue
92 pister
Falls Creek
45 pister
Thredbo
18 pister
Mount Buller
17 pister
Selwyn Snowfields

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Australien

621 meter
Thredbo
430 meter
Perisher Blue
405 meter
Mount Buller
395 meter
Mount Hotham
267 meter
Falls Creek

Högsta pisterna i Australien

2037 meter
Thredbo
2034 meter
Perisher Blue
1845 meter
Mount Hotham
1780 meter
Falls Creek
1780 meter
Mount Buller