Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Australien

Skidåkning och Australien är inget man vanligtvis kopplar ihop men Australien har faktiskt några skidorter som kan vara värda att besöka om man är där under den Australiska vintern. Perisher Blue och Thredbo är de största och bästa skidorterna.

Största skidorterna

Flest liftar i Australien

Perisher Blue 50 liftar
Mount Buller 25 liftar
Falls Creek 15 liftar
Thredbo 14 liftar
Mount Hotham 13 liftar

Flest pister i Australien

Perisher Blue 105 pister
Falls Creek 92 pister
Thredbo 45 pister
Mount Buller 18 pister
Selwyn Snowfields 17 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Australien

Thredbo 621 meter
Perisher Blue 430 meter
Mount Buller 405 meter
Mount Hotham 395 meter
Falls Creek 267 meter

Högsta pisterna i Australien

Thredbo 2037 meter
Perisher Blue 2034 meter
Mount Hotham 1845 meter
Falls Creek 1780 meter
Mount Buller 1780 meter