Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Thredbo

Thredbo, Australien

Intresserade av en skidresa till Thredbo? Här finns bland annat information som pistfakta, väderförhållanden och karta. Om ni vill resa på skidsemester till Thredbo från Sverige är flyg det enda alternativet då Thredbo ligger utanför Europa. Säsongen för skidåkning i Thredbo är vanligtvis från början av juni till slutet av september.

Thredbo har pister på totalt 52 kilometer, varav 15 kilometer är blåa enkla pister, 25 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 12 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 15 liftar, med en totalkapacitet på 21619 personer/timme. Högsta pisten finns på 2037 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 672 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 6 kilometer. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Thredbo.

Närmaste skidorter till Thredbo

Andra skidorter i närheten av Thredbo är t ex Perisher Blue som ligger 15 kilometer bort, Selwyn Snowfields med 67 kilometers avstånd samt Falls Creek, som ligger 103 kilometer från Thredbo.

Hotell & boende i Thredbo

Hos oss hittar ni totalt 285 hotell, lägenheter och stugor/hus i Thredbo.
256 boendealternativ
Pris/natt från: 683 kr
10 boendealternativ
Pris/natt från: 237 kr
17 boendealternativ
Pris/natt från: 1184 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 2543 kr