Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Falls Creek, Australien

Söker ni information om skidortern Falls Creek? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

I Falls Creek finns totalt 15 liftar med tillgång till 92 pister. Högsta pisten finns på 1780 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 267 meter. Längsta pisten i Falls Creek är 3 kilometer. Skidsäsongen i Falls Creek sträcker sig i regel från juni till oktober.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 70 kilometer spår för längskidåkning.

Andra skidorter i närheten av Falls Creek är t ex Mount Hotham, Mount Buffalo och Mount Buller.

Hotell & boende i Falls Creek

Hos oss hittar ni totalt 63 hotell, lägenheter och stugor/hus i Falls Creek.
53 boendealternativ
Pris/natt från: 733 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
8 boendealternativ
Pris/natt från: 994 kr