Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Falls Creek
Boka i Falls Creek

Falls Creek, Australien

Om ni planerar ni för en skidsemester till Falls Creek i Australien så hittar här ni både information om skidsystemet i Falls Creek, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Bästa tiden för att åka skidor i Falls Creek är början av juni till slutet av september.

I Falls Creek hittar ni 15 liftar med en liftkapacitet på 27192 personer/timme. Det finns 49 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 6 kilometer blåa pister, 35 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 8 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 1780 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 280 meter. Den längsta pisten som finns i Falls Creek är 3 kilometer.

Om ni inte har fått nog av skidåkning efter en dag i backen så kan ni fortsätta att åka även när solen gått ner då det finns möjlighet till nattskidåkning i Falls Creek. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 70 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Skidorter i närheten av Falls Creek

Mount Hotham är närmaste skidort till Falls Creek med ett avstånd på 16 kilometer. Andra skidorter nära är Mount Buffalo, 42 kilometers avstånd, och 78 kilometer från Falls Creek ligger Mount Buller.

Hotell & boende i Falls Creek

Hos oss hittar ni totalt 70 hotell, lägenheter och stugor/hus i Falls Creek.
58 boendealternativ
Pris/natt från: 704 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
9 boendealternativ
Pris/natt från: 954 kr