Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Mount Buffalo

Mount Buffalo, Australien

Intresserade av en skidresa till Mount Buffalo? Här finns bland annat information som pistfakta, väderförhållanden och karta. Om ni vill resa på skidsemester till Mount Buffalo från Sverige är flyg det enda alternativet då Mount Buffalo ligger utanför Europa. Bästa tiden för att åka skidor i Mount Buffalo är juni till oktober.

Högsta pisten finns på 1660 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 175 meter.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 35 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Skidorter i närheten av Mount Buffalo

Mount Hotham är närmaste skidort till Mount Buffalo med ett avstånd på 40 kilometer. Andra skidorter nära är Falls Creek, 42 kilometers avstånd, och 54 kilometer från Mount Buffalo ligger Mount Buller.

Hotell & boende i Mount Buffalo

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Mount Buffalo just nu