Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Mount Buffalo, Australien

Intresserade av en skidresa till Mount Buffalo? Här finns bland annat information som pistfakta, väderförhållanden och karta. Om ni vill resa på skidsemester till Mount Buffalo från Sverige är flyg det enda alternativet då Mount Buffalo ligger utanför Europa.

Högsta pisten finns på 1660 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 175 meter. Skidsäsongen i Mount Buffalo sträcker sig i regel från juni till oktober.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Mount Buffalo 35 kilometer preparerade spår.

Andra skidorter i närheten av Mount Buffalo är t ex Mount Hotham, Falls Creek och Mount Buller.

Hotell & boende i Mount Buffalo

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Mount Buffalo just nu