Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Mount Hotham, Australien

Funderar ni på att testa skidåkningen i Mount Hotham? Även om resvägen till Mount Hotham är lång kan resan mycket väl vara värd besväret. Här nedanför hittar ni användbar information för er resa, bland annat väderinformation, relevant pistfakta och vilka andra skidorter som ligger närmast Mount Hotham.

Högsta pisten finns på 1845 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 395 meter. Säsongen för skidåkning i Mount Hotham är vanligtvis från juni till oktober.

Falls Creek är närmaste skidort till Mount Hotham med ett avstånd på 16 kilometer.

Hotell & boende i Mount Hotham

Hos oss hittar ni totalt 80 hotell, lägenheter och stugor/hus i Mount Hotham.
77 boendealternativ
Pris/natt från: 2540 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1303 kr