Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Funderar ni på att testa skidåkningen i Mount Buller? Även om resvägen till Mount Buller är lång kan resan mycket väl vara värd besväret. Här nedanför hittar ni användbar information för er resa, bland annat väderinformation, relevant pistfakta och vilka andra skidorter som ligger närmast Mount Buller. Skidsäsongen i Mount Buller sträcker sig i regel från början av juni till början av oktober.

Mount Buller är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 37 centimeter. Just idag är 40% av liftarna och 5% av backarna öppna.

Mount Buller har pister på totalt 47 kilometer, varav 9 kilometer är blåa enkla pister, 21 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 16 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 20 liftar, med en totalkapacitet på 35300 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1780 meter, vilket ger en fallhöjd på 400 meter. Den längsta pisten som finns i Mount Buller är 2.5 kilometer.

Om ni inte har fått nog av skidåkning efter en dag i backen så kan ni fortsätta att åka även när solen gått ner då det finns möjlighet till nattskidåkning i Mount Buller. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 77 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste skidorter till Mount Buller

Skidorter nära Mount Buller är bland annat Mount Buffalo (54 kilometers avstånd), Mount Hotham (64 kilometers avstånd) och Falls Creek (78 kilometers avstånd).

Restauranger

Det finns 29 restauranger i Mount Buller och 15 olika typer av kök, varav de mest populära är Australiensiskt, Café och Italienskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 83 hotell, lägenheter och stugor/hus i Mount Buller.
74 boenden
Pris/natt från:
920 kr
2 boenden
Pris/natt från:
1277 kr
Ett boende
Pris/natt från:
Okänt
6 boenden
Pris/natt från:
1263 kr