Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Mount Buller

Mount Buller, Australien

Funderar ni på att testa skidåkningen i Mount Buller? Även om resvägen till Mount Buller är lång kan resan mycket väl vara värd besväret. Här nedanför hittar ni användbar information för er resa, bland annat väderinformation, relevant pistfakta och vilka andra skidorter som ligger närmast Mount Buller.

Här finns det 18 backar och antalet liftar är 25. Fallhöjden är som mest på 405 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1780 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Mount Buller är juni till oktober.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Mount Buller 9 kilometer preparerade spår.

Mount Buffalo är närmaste skidort till Mount Buller med ett avstånd på 54 kilometer.

Hotell & boende i Mount Buller

Hos oss hittar ni totalt 66 hotell, lägenheter och stugor/hus i Mount Buller.
59 boendealternativ
Pris/natt från: 902 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1252 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
4 boendealternativ
Pris/natt från: 1238 kr