Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Perisher Blue, Australien

Intresserade av en skidresa till Perisher Blue? Här finns bland annat information som pistfakta, väderförhållanden och karta. Om ni vill resa på skidsemester till Perisher Blue från Sverige är flyg det enda alternativet då Perisher Blue ligger utanför Europa.

Perisher Blue har 50 liftar och totalt 105 pister. Högsta pisten finns på 2034 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 430 meter. Säsongen för skidåkning i Perisher Blue är vanligtvis från juni till oktober.

Om man tröttnar på backarna i Perisher Blue eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 100 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 10 restaurangerna som finns att tillgå.

Andra skidorter i närheten av Perisher Blue är t ex Thredbo, Selwyn Snowfields och Falls Creek.

Liftarna i Perisher Blue är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 45 centimeter.

Hotell & boende i Perisher Blue

Hos oss hittar ni totalt 47 hotell, lägenheter och stugor/hus i Perisher Blue.
36 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
7 boendealternativ
Pris/natt från: 1740 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt