Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Perisher Blue
Boka i Perisher Blue

Perisher Blue, Australien

Intresserade av en skidresa till Perisher Blue? Här finns bland annat information som pistfakta, väderförhållanden och karta. Om ni vill resa på skidsemester till Perisher Blue från Sverige är flyg det enda alternativet då Perisher Blue ligger utanför Europa. Bästa tiden för att åka skidor i Perisher Blue är mitten av juni till början av oktober.

I Perisher Blue hittar ni 48 liftar med en liftkapacitet på 55008 personer/timme. Det finns 65 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 25 kilometer blåa pister, 30 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 10 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 2034 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 429 meter.

Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i Perisher Blue finns nämligen möjlighet till nattskidåkning. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 58 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Skidorter i närheten av Perisher Blue

Thredbo är närmaste skidort till Perisher Blue med ett avstånd på 15 kilometer. Andra skidorter nära är Selwyn Snowfields, 54 kilometers avstånd, och 116 kilometer från Perisher Blue ligger Falls Creek.

Hotell & boende i Perisher Blue

Hos oss hittar ni totalt 46 hotell, lägenheter och stugor/hus i Perisher Blue.
36 boenden
Pris/natt från: Okänt
6 boenden
Pris/natt från: 1723 kr
4 boenden
Pris/natt från: Okänt