Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Selwyn Snowfields

Selwyn Snowfields, Australien

Intresserade av en skidresa till Selwyn Snowfields? Här finns bland annat information som pistfakta, väderförhållanden och karta. Om ni vill resa på skidsemester till Selwyn Snowfields från Sverige är flyg det enda alternativet då Selwyn Snowfields ligger utanför Europa. Bästa tiden för att åka skidor i Selwyn Snowfields är juni till oktober.

Selwyn Snowfields har 12 liftar och totalt 17 pister. Högsta pisten finns på 1614 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 122 meter. Den längsta pisten som finns i Selwyn Snowfields är 3 kilometer.

Närmaste skidorter till Selwyn Snowfields

Perisher Blue är närmaste skidort till Selwyn Snowfields med ett avstånd på 54 kilometer. Andra skidorter nära är Thredbo, 67 kilometers avstånd, och 151 kilometer från Selwyn Snowfields ligger Falls Creek.

Hotell & boende i Selwyn Snowfields

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Selwyn Snowfields just nu