Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Mount Baw Baw, Australien

Intresserade av en skidresa till Mount Baw Baw? Här finns bland annat information som pistfakta, väderförhållanden och karta. Om ni vill resa på skidsemester till Mount Baw Baw från Sverige är flyg det enda alternativet då Mount Baw Baw ligger utanför Europa.

I Mount Baw Baw finns totalt 6 liftar med tillgång till 14 pister. Högsta pisten finns på 1564 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 95 meter. Skidsäsongen i Mount Baw Baw sträcker sig i regel från juni till oktober.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Mount Baw Baw 10 kilometer preparerade spår.

Mount Buller är närmaste skidort till Mount Baw Baw med ett avstånd på 80 kilometer.

Hotell & boende i Mount Baw Baw

Hos oss hittar ni totalt 2 hotell, lägenheter och stugor/hus i Mount Baw Baw.
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1491 kr