Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Mount Baw Baw

Mount Baw Baw, Australien

Intresserade av en skidresa till Mount Baw Baw? Här finns bland annat information som pistfakta, väderförhållanden och karta. Om ni vill resa på skidsemester till Mount Baw Baw från Sverige är flyg det enda alternativet då Mount Baw Baw ligger utanför Europa. Skidsäsongen i Mount Baw Baw sträcker sig i regel från juni till oktober.

Här finns det 14 backar och antalet liftar är 6. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1564 meter, vilket ger en fallhöjd på 95 meter. Den längsta pisten som finns i Mount Baw Baw är 0.75 kilometer.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 10 kilometer spår för längskidåkning.

Skidorter i närheten av Mount Baw Baw

Skidorter nära Mount Baw Baw är bland annat Mount Buller (80 kilometers avstånd), Mount Hotham (124 kilometers avstånd) och Mount Buffalo (131 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Mount Baw Baw

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Mount Baw Baw just nu