Sökalternativ

Hotell & boende i Mount Baw Baw

Nedan hittar ni 2 hotell, lägenheter och stugor/hus i Mount Baw Baw, och trakterna runt omkring Mount Baw Baw. Hotellen är sorterade efter billigaste frånpris.

Vet ni redan nu när ni vill åka till Mount Baw Baw kan ni söka direkt här för att se tillgängliga boenden under den perioden.

Toorongo River Chalets
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 210 AUD
Toorongo River Chalets ligger inbäddat i ett 60 hektar stort naturlandskap i Tourongo Valley, 8 minuters bilresa från Noojee Village. Här erbjuds boende med självhushåll och gratis parkering på plats. I den rymliga vardagsrumsdelen finns en gaseldad öppen spis. Alla har ett fullt utrust...
Walhalla\'s Star Hotel
Avstånd till skidort ca 21.02 km
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 341 AUD
Westwalks Star Hotel är ett boutiquehotell i boutiquestil som kombinerar den unika känslan av guld med en naturlig bush-miljö. Alla sviter i denna bergsanläggning har en egen lounge, eget badrum, CD-spelare, king size-säng och en egen stugträdgård eller en del av verandan. För att garan...
Observera att vissa priserna är konverterade från lokal valuta och därmed skilja sig något på hotelleverantörens hemsida. Boendena ovan är sorterade i prisordning.
Active Ski
Sunweb
Lion Alpin