Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Valfrejus, Frankrike

Valfrejus är en skidort i Alperna i Frankrike, och om ni söker information om Valfrejus för att planera en skidresa hit hittar ni det mesta ni behöver veta här. Bästa tiden för att åka skidor i Valfrejus är mitten av december till mitten av april.

Det är idag massor av snö i backarna, hela 200 centimeter, och självklart är är liftar och backar öppna i Valfrejus. 100% av liftarna är igång idag, och 84% av backarna är öppna för allmänheten att åka skidor och snowboard i.

I Valfrejus hittar ni 9 liftar med en liftkapacitet på 14897 personer/timme. Det finns 70 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 40 kilometer blåa pister, 20 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 10 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 2737 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1187 meter. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

Flygplatser nära Valfrejus

För er som vill flyga ner till Valfrejus så är det flygplatsen Torino International Airport, Turin som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Valfrejus är 78 kilometer. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Aix Les Bains, Chambery, som ligger 79 kilometer bort, och Grenoble Saint Geoirs, Lyon som har ett avstånd på 106 kilometer till Valfrejus.

Skidorter i närheten av Valfrejus

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 5 kilometer från Valfrejus ligger La Norma. Andra skidorter som ligger nära är Aussois (9 kilometer) och Bardonecchia (12 kilometer).

Hyr skidutrustning i Valfrejus

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Valfrejus. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Valfrejus här

Skidskola i Valfrejus

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 7 olika klasser och instruktörer i Valfrejus som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Valfrejus här

Hotell & boende i Valfrejus

Hos oss hittar ni totalt 596 hotell, lägenheter och stugor/hus i Valfrejus.
525 boendealternativ
Pris/natt från: 233 kr
32 boendealternativ
Pris/natt från: 575 kr
15 boendealternativ
Pris/natt från: 732 kr
24 boendealternativ
Pris/natt från: 280 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Valfrejus

Sunweb
SnowTrex