Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Bardonecchia, Italien

Planerar ni för en skidsemester i Bardonecchia? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

I Bardonecchia finns totalt 23 liftar med tillgång till 42 pister. Högsta pisten finns på 2750 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1400 meter. Längsta pisten har en längd på hela 6 kilometer.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 13 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Torino International Airport som ligger 76 kilometer från Bardonecchia. Skidorter nära Bardonecchia är bland annat Valfrejus, Sauze d'Oulx och La Norma.

Hyr skidutrustning i Bardonecchia

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Bardonecchia. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Bardonecchia här

Skidskola i Bardonecchia

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 5 olika klasser och instruktörer i Bardonecchia som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Bardonecchia här

Hotell & boende i Bardonecchia

Hos oss hittar ni totalt 114 hotell, lägenheter och stugor/hus i Bardonecchia.
102 boendealternativ
Pris/natt från: 383 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1047 kr
8 boendealternativ
Pris/natt från: 470 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 1136 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Bardonecchia

Sunweb
SnowTrex