Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Bardonecchia, Italien

Skidorten Bardonecchia ligger i Turin-området i den italienska regionen Piemonte, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Bardonecchia. Säsongen för skidåkning i Bardonecchia är vanligtvis från början av december till mitten av april.

I Bardonecchia hittar ni 22 liftar med en liftkapacitet på 32800 personer/timme. Det finns 100 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 54 kilometer blåa pister, 38 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 8 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2800 meter, vilket ger en fallhöjd på 1488 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 6 kilometer. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Bardonecchia.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Bardonecchia 13 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. Om ni vill ta det lite lugnare en dag och få en skön vinterupplevelse kan ni ger ut och vandra, i Bardonecchia finns nämligen preparerade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Bardonecchia

För er som vill flyga ner till Bardonecchia så är det flygplatsen Torino International Airport, Turin som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Bardonecchia är 76 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Aix Les Bains, Chambery (89 kilometers avstånd), samt Grenoble Saint Geoirs, Lyon (112 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Bardonecchia

Andra skidorter i närheten av Bardonecchia är t ex Valfrejus som ligger 12 kilometer bort, Sauze d'Oulx med 14 kilometers avstånd samt La Norma, som ligger 14 kilometer från Bardonecchia.

Hyr skidutrustning i Bardonecchia

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Bardonecchia. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Bardonecchia här

Skidskola i Bardonecchia

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 6 olika klasser och instruktörer i Bardonecchia som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Bardonecchia här

Hotell & boende i Bardonecchia

Hos oss hittar ni totalt 133 hotell, lägenheter och stugor/hus i Bardonecchia.
118 boenden
Pris/natt från: 640 kr
Ett boende
Pris/natt från: 1051 kr
11 boenden
Pris/natt från: 629 kr
3 boenden
Pris/natt från: 955 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Bardonecchia

Sunweb
SnowTrex