Sökalternativ

Bardonecchia, Italien

Planerar ni för en skidsemester i Bardonecchia? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

I Bardonecchia finns totalt 23 liftar med tillgång till 42 pister. Högsta pisten finns på 2750 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1400 meter. Längsta pisten har en längd på hela 6 kilometer.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 13 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Torino International Airport som ligger 76 kilometer från Bardonecchia. Skidorter nära Bardonecchia är bland annat Valfrejus, Sauze d'Oulx och La Norma.

Hyr skidutrustning i Bardonecchia

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Bardonecchia. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i Bardonecchia här

Skidskola i Bardonecchia

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 9 olika klasser och instruktörer i Bardonecchia som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Bardonecchia här

Hotell & boende i Bardonecchia

Hos oss hittar ni totalt 91 hotell, lägenheter och stugor/hus i Bardonecchia.
71 boendealternativ
Pris/natt från: 355 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 971 kr
14 boendealternativ
Pris/natt från: 423 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 883 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Bardonecchia