Sökalternativ

La Norma, Frankrike

Planerar ni för en skidsemester i La Norma? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

La Norma har 17 liftar och totalt 27 pister. Fallhöjden är som mest på 1400 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2750 meter. Säsongen för skidåkning i La Norma är vanligtvis från december till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 6 kilometer spår för längskidåkning.

Vill man flyga till närheten av La Norma ligger flygplatserna Torino International Airport och Aix Les Bains närmast på 75 respektive 80 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 5 kilometer från La Norma ligger Valfrejus.

Hyr skidutrustning i La Norma

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i La Norma. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i La Norma här

Hotell & boende i La Norma

Hos oss hittar ni totalt 232 hotell, lägenheter och stugor/hus i La Norma.
184 boendealternativ
Pris/natt från: 221 kr
17 boendealternativ
Pris/natt från: 625 kr
31 boendealternativ
Pris/natt från: 250 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till La Norma