Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

La Norma, Frankrike

Planerar ni för en skidsemester i La Norma? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

La Norma har 17 liftar och totalt 27 pister. Fallhöjden är som mest på 1400 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2750 meter. Säsongen för skidåkning i La Norma är vanligtvis från december till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 6 kilometer spår för längskidåkning.

Vill man flyga till närheten av La Norma ligger flygplatserna Torino International Airport och Aix Les Bains närmast på 75 respektive 80 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 5 kilometer från La Norma ligger Valfrejus.

Liftarna i La Norma är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 95 centimeter.

Hyr skidutrustning i La Norma

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i La Norma. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i La Norma här

Hotell & boende i La Norma

Hos oss hittar ni totalt 239 hotell, lägenheter och stugor/hus i La Norma.
152 boendealternativ
Pris/natt från: 235 kr
36 boendealternativ
Pris/natt från: 542 kr
24 boendealternativ
Pris/natt från: 663 kr
27 boendealternativ
Pris/natt från: 299 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till La Norma