Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

La Norma, Frankrike

La Norma är en skidort i Alperna i Frankrike, och om ni söker information om La Norma för att planera en skidresa hit hittar ni det mesta ni behöver veta här. Bästa tiden för att åka skidor i La Norma är mitten av december till mitten av april.

La Norma har pister på totalt 65 kilometer, varav 17 kilometer är blåa enkla pister, 43 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 5 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 13 liftar, med en totalkapacitet på 15540 personer/timme. Högsta pisten finns på 2750 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1400 meter.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i La Norma. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 6 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. Tycker ni om hiking och vill göra det i vacker vintermiljö har ni även tillgång till speciella spår som är preparerade för vintervandring.

Flyg till La Norma

För er som vill flyga ner till La Norma så är det flygplatsen Torino International Airport, Turin som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till La Norma är 75 kilometer. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Aix Les Bains, Chambery, som ligger 80 kilometer bort, och Grenoble Saint Geoirs, Lyon som har ett avstånd på 108 kilometer till La Norma.

Närmaste skidorter till La Norma

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 5 kilometer från La Norma ligger Valfrejus. Andra skidorter som ligger nära är Aussois (5 kilometer) och Val Thorens (14 kilometer).

Hyr skidutrustning i La Norma

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i La Norma. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i La Norma här

Hotell & boende i La Norma

Hos oss hittar ni totalt 13 hotell, lägenheter och stugor/hus i La Norma.
5 boenden
Pris/natt från: 454 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt
7 boenden
Pris/natt från: 306 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till La Norma

SnowTrex