Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Aussois, Frankrike

Aussois är en skidort i Alperna i Frankrike, och om ni söker information om Aussois för att planera en skidresa hit hittar ni det mesta ni behöver veta här. Bästa tiden för att åka skidor i Aussois är mitten av december till mitten av april.

Aussois har pister på totalt 55 kilometer, varav 30 kilometer är blåa enkla pister, 22 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 3 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 8 liftar, med en totalkapacitet på 9228 personer/timme. Högsta pisten finns på 2750 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1250 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 1250 kilometer. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 39 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till Aussois

Vill man flyga till Aussois så ligger flygplatsen Torino International Airport, Turin närmast, på ett avstånd av 71 kilometer från skidorten. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Aix Les Bains, Chambery, som ligger 81 kilometer bort, och Grenoble Saint Geoirs, Lyon som har ett avstånd på 111 kilometer till Aussois.

Närmaste skidorter till Aussois

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 5 kilometer från Aussois ligger La Norma. Ni hittar även skidorterna Valfrejus på 9 kilometers avstånd och Val Cenis, 13 kilometer från Aussois.

Hyr skidutrustning i Aussois

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Aussois här

Hotell & boende i Aussois

Hos oss hittar ni totalt 53 hotell, lägenheter och stugor/hus i Aussois.
30 boenden
Pris/natt från: 560 kr
12 boenden
Pris/natt från: 677 kr
11 boenden
Pris/natt från: 305 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns