Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Aussois, Frankrike

Planerar ni för en skidsemester i Aussois? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 21 backar och antalet liftar är 8. Längsta pisten har en längd på hela 1250 kilometer. Bästa tiden för att åka skidor i Aussois är mitten december till mitten april.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Aussois 30 kilometer preparerade spår.

Vill man flyga till närheten av Aussois ligger flygplatserna Torino International Airport och Aix Les Bains närmast på 71 respektive 81 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 5 kilometer från Aussois ligger La Norma.

Hyr skidutrustning i Aussois

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Aussois här

Hotell & boende i Aussois

Hos oss hittar ni totalt 140 hotell, lägenheter och stugor/hus i Aussois.
116 boendealternativ
Pris/natt från: 462 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 571 kr
13 boendealternativ
Pris/natt från: 312 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns