Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Val Cenis, Frankrike

Söker ni information om skidortern Val Cenis? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

I Val Cenis finns totalt 27 liftar med tillgång till 56 pister. Högsta pisten finns på 2800 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1400 meter. Skidsäsongen i Val Cenis sträcker sig i regel från mitten av december till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 27 kilometer spår för längskidåkning.

Vill man flyga till närheten av Val Cenis ligger flygplatserna Torino International Airport och Aix Les Bains närmast på 61 respektive 88 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 9 kilometer från Val Cenis ligger Bessans.

Byar i närheten av Val Cenis

I närheten av Val Cenis med tillgång till skidåkningen där hittar ni byn Lanslevillard som är en möjlighet att bo i om ni planerar en skidresa till Val Cenis.

Hyr skidutrustning i Val Cenis

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Val Cenis. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Val Cenis här

Hotell & boende i Val Cenis

Hos oss hittar ni totalt 154 hotell, lägenheter och stugor/hus i Val Cenis.
62 boendealternativ
Pris/natt från: 606 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 696 kr
20 boendealternativ
Pris/natt från: 696 kr
56 boendealternativ
Pris/natt från: 444 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 1073 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 341 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Val Cenis

Sunweb
SnowTrex