Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Val Cenis är en skidort i Alperna i Frankrike, och om ni söker information om Val Cenis för att planera en skidresa hit hittar ni det mesta ni behöver veta här. Bästa tiden för att åka skidor i Val Cenis är mitten av december till mitten av april.

I Val Cenis hittar ni 29 liftar med en liftkapacitet på 40224 personer/timme. Det finns 125 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 73 kilometer blåa pister, 42 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 10 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 2800 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1500 meter. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 12 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Val Cenis

För er som vill flyga ner till Val Cenis så är det flygplatsen Torino International Airport, Turin som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Val Cenis är 61 kilometer. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Aix Les Bains, Chambery, som ligger 88 kilometer bort, och Grenoble Saint Geoirs, Lyon som har ett avstånd på 122 kilometer till Val Cenis.

Skidorter i närheten av Val Cenis

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 9 kilometer från Val Cenis ligger Bessans. Andra skidorter som ligger nära är Aussois (13 kilometer) och Bonneval-sur-Arc (16 kilometer).

Byar i närheten av Val Cenis

I närheten av Val Cenis med tillgång till skidåkningen där hittar ni byn Lanslevillard som är en möjlighet att bo i om ni planerar en skidresa till Val Cenis.

Hyr skidutrustning

Boka er skidutrustning i Val Cenis i förväg och spara ända upp till 50% jämfört med att boka på plats.

Mer om skidhyra i Val Cenis

Restauranger

Det finns 44 restauranger i Val Cenis och 18 olika typer av kök, varav de mest populära är Franskt, Europeiskt och Italienskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 105 hotell, lägenheter och stugor/hus i Val Cenis.
43 boenden
Pris/natt från:
604 kr
Ett boende
Pris/natt från:
693 kr
10 boenden
Pris/natt från:
693 kr
44 boenden
Pris/natt från:
786 kr
4 boenden
Pris/natt från:
1251 kr
3 boenden
Pris/natt från:
576 kr

Vi arrangerar skidresor till Val Cenis