Sökalternativ

Val Cenis, Frankrike

Söker ni information om skidortern Val Cenis? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

I Val Cenis finns totalt 27 liftar med tillgång till 56 pister. Högsta pisten finns på 2800 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1400 meter. Skidsäsongen i Val Cenis sträcker sig i regel från mitten av december till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 27 kilometer spår för längskidåkning.

Vill man flyga till närheten av Val Cenis ligger flygplatserna Torino International Airport och Aix Les Bains närmast på 61 respektive 88 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 9 kilometer från Val Cenis ligger Bessans.

Hyr skidutrustning i Val Cenis

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Val Cenis. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i Val Cenis här

Hotell & boende i Val Cenis

Hos oss hittar ni totalt 64 hotell, lägenheter och stugor/hus i Val Cenis.
39 boendealternativ
Pris/natt från: 562 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1048 kr
14 boendealternativ
Pris/natt från: 551 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 1158 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 486 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Val Cenis