Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Bonneval-sur-Arc är en skidort i Alperna i Frankrike, och om ni söker information om Bonneval-sur-Arc för att planera en skidresa hit hittar ni det mesta ni behöver veta här. Säsongen för skidåkning i Bonneval-sur-Arc är vanligtvis från mitten av december till slutet av april.

Bonneval-sur-Arc har pister på totalt 32 kilometer, varav 9 kilometer är blåa enkla pister, 19 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 3 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 10 liftar, med en totalkapacitet på 8338 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 3000 meter, vilket ger en fallhöjd på 1150 meter.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Bonneval-sur-Arc 14 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flyg till Bonneval-sur-Arc

För er som vill flyga ner till Bonneval-sur-Arc så är det flygplatsen Torino International Airport, Turin som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Bonneval-sur-Arc är 51 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Aix Les Bains, Chambery (96 kilometers avstånd), samt Geneva International Airport, Genève (121 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Bonneval-sur-Arc

Inte långt från Bonneval-sur-Arc ligger skidorten Bessans, avståndet är endast 7 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Val d'Isere (10 kilometer) och Tignes (15 kilometer).

Restauranger

Det finns 11 restauranger i Bonneval-sur-Arc och 7 olika typer av kök, varav de mest populära är Franskt, Europeiskt och Pizza.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 36 hotell, lägenheter och stugor/hus i Bonneval-sur-Arc.
31 boenden
Pris/natt från:
1397 kr
2 boenden
Pris/natt från:
896 kr
3 boenden
Pris/natt från:
Okänt

Relaterade länkar