Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Bonneval-sur-Arc

Bonneval-sur-Arc, Frankrike

Planerar ni för en skidsemester i Bonneval-sur-Arc? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 21 backar och antalet liftar är 11. Fallhöjden är som mest på 1250 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 3050 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Bonneval-sur-Arc är slutet december till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 133 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Torino International Airport som ligger 51 kilometer från Bonneval-sur-Arc. Några välriktade stenkast från Bonneval-sur-Arc ligger Bessans, avståndet är endast 7 kilometer.

Hotell & boende i Bonneval-sur-Arc

Hos oss hittar ni totalt 27 hotell, lägenheter och stugor/hus i Bonneval-sur-Arc.
24 boendealternativ
Pris/natt från: 1364 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 875 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt