Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Bessans, Frankrike

Skidorten Bessans ligger i Frankrike och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här.

I Bessans finns totalt 3 liftar med tillgång till 3 kilometer pister.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 133 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flyg till Bessans

För er som vill flyga ner till Bessans så är det flygplatsen Torino International Airport, Turin som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Bessans är 53 kilometer. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Aix Les Bains, Chambery, som ligger 94 kilometer bort, och Geneva International Airport, Genève som har ett avstånd på 123 kilometer till Bessans.

Närmaste skidorter till Bessans

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 7 kilometer från Bessans ligger Bonneval-sur-Arc. Andra skidorter som ligger nära är Val Cenis (9 kilometer) och Val d'Isere (14 kilometer).

Hyr skidutrustning i Bessans

I samarbete med ALPINRESORTS.com så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Bessans. Bokar ni online via ALPINRESORTS.com kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Bessans här

Hotell & boende i Bessans

Hos oss hittar ni totalt 11 hotell, lägenheter och stugor/hus i Bessans.
11 boenden
Pris/natt från: 1036 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns