Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

St Jean d'Aulps, Frankrike

Skidorten St Jean d'Aulps ligger i Valais (Wallis på tyska), en kanton på gränsen till både Frankrike och Italien, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om St Jean d'Aulps. Säsongen för skidåkning i St Jean d'Aulps är vanligtvis från mitten av december till slutet av april.

St Jean d'Aulps är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 167 centimeter. 89% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 92% av liftarna går.

I St Jean d'Aulps hittar ni 165 liftar med en liftkapacitet på 250776 personer/timme. Det finns 580 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 310 kilometer blåa pister, 210 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 60 kilometer svarta pister. Många liftar och pister tillhör hela skidområdet Les Portes du Soleil - Morzine/Avoriaz/Les Gets/Châtel/Morgins/Champéry som St Jean d'Aulps ingår i, men man har tillgång till allt. Högsta pisten finns på 2254 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1269 meter.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i St Jean d'Aulps. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i St Jean d'Aulps.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i St Jean d'Aulps 600 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. Om ni vill ta det lite lugnare en dag och få en skön vinterupplevelse kan ni ger ut och vandra, i St Jean d'Aulps finns nämligen preparerade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära St Jean d'Aulps

Flyger man till Geneva International Airport, Genève kommer man riktigt nära St Jean d'Aulps då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 42 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Aix Les Bains, Chambery, som ligger 89 kilometer bort, och Belp, Bern som har ett avstånd på 99 kilometer till St Jean d'Aulps.

Skidorter i närheten av St Jean d'Aulps

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 5 kilometer från St Jean d'Aulps ligger Montriond. Ni hittar även skidorterna Abondance på 7 kilometers avstånd och Morzine, 7 kilometer från St Jean d'Aulps.

Skidområden St Jean d'Aulps är del av

St Jean d'Aulps ingår i skidområdet Les Portes du Soleil tillsammans med 11 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i St Jean d'Aulps

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till St Jean d'Aulps.

Boka skidutrustningen online i St Jean d'Aulps här

Hotell & boende i St Jean d'Aulps

Hos oss hittar ni totalt 218 hotell, lägenheter och stugor/hus i St Jean d'Aulps.
205 boendealternativ
Pris/natt från: 251 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
6 boendealternativ
Pris/natt från: 837 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 1339 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns