Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Abondance, Frankrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Abondance? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Abondance och andra skidorter inom nära räckhåll.

I Abondance finns totalt 9 liftar med tillgång till 13 pister. Högsta pisten finns på 2350 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1050 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 35 kilometer spår för längskidåkning.

Flyger man till Geneva International Airport kommer man riktigt nära Abondance, endast 47 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Abondance. Några välriktade stenkast från Abondance ligger La Chapelle d'Abondance, avståndet är endast 6 kilometer.

Skidområden Abondance är del av

Abondance ingår i skidområdet Les Portes du Soleil tillsammans med 11 andra skidorter.

Hotell & boende i Abondance

Hos oss hittar ni totalt 75 hotell, lägenheter och stugor/hus i Abondance.
67 boendealternativ
Pris/natt från: 1012 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
3 boendealternativ
Pris/natt från: 854 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 854 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 6465 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns