Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

La Chapelle d'Abondance, Frankrike

Skidorten La Chapelle d'Abondance ligger i Valais (Wallis på tyska), en kanton på gränsen till både Frankrike och Italien, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om La Chapelle d'Abondance. Skidsäsongen i La Chapelle d'Abondance sträcker sig i regel från mitten av december till slutet av april.

La Chapelle d'Abondance är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 167 centimeter. Just idag är 92% av liftarna och 89% av backarna öppna.

I La Chapelle d'Abondance hittar ni 165 liftar med en liftkapacitet på 250776 personer/timme. Det finns 580 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 310 kilometer blåa pister, 210 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 60 kilometer svarta pister. La Chapelle d'Abondance är en del av skidområdet Les Portes du Soleil - Morzine/Avoriaz/Les Gets/Châtel/Morgins/Champéry, och man har därför access till alla lifter och pister i detta område. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2254 meter, vilket ger en fallhöjd på 1269 meter.

I La Chapelle d'Abondance kan ni även testa på nattskidåkning då vissa pister är upplysta när mörkret lagt sig. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 600 kilometer spår för längskidåkning. Om ni vill ta det lite lugnare en dag och få en skön vinterupplevelse kan ni ger ut och vandra, i La Chapelle d'Abondance finns nämligen preparerade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära La Chapelle d'Abondance

För er som vill flyga ner till La Chapelle d'Abondance så är det flygplatsen Geneva International Airport, Genève som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till La Chapelle d'Abondance är 52 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Belp, Bern (88 kilometers avstånd), samt Aix Les Bains, Chambery (101 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av La Chapelle d'Abondance

Inte långt från La Chapelle d'Abondance ligger skidorten Chatel, avståndet är endast 5 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Abondance (6 kilometer) och Torgon (7 kilometer).

Skidområden La Chapelle d'Abondance är del av

La Chapelle d'Abondance ingår i skidområdet Les Portes du Soleil tillsammans med 11 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i La Chapelle d'Abondance

Via ALPINRESORTS.com kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i La Chapelle d'Abondance här

Hotell & boende i La Chapelle d'Abondance

Hos oss hittar ni totalt 416 hotell, lägenheter och stugor/hus i La Chapelle d'Abondance.
379 boendealternativ
Pris/natt från: 618 kr
10 boendealternativ
Pris/natt från: 891 kr
18 boendealternativ
Pris/natt från: 794 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 1328 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 6354 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns