Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Chatel, Frankrike

1200 meter ovanför havet hittar du den otroligt charmiga och vackra skidorten Chatel. Denna franska ort har rötter som går hela vägen tillbaka till medelåldern, något som inger en mäktig och historisk känsla för den som besöker denna fantastiska plats. Du kan verkligen känna av ortens historia när du tar dig runt, mycket tack vare all arkitektur som till största del domineras av trä. Denna typ av omgivning utstrålar även en romantisk atmosfär, något som gör att även många förälskade par tar sina första skidturer just här. Själva skidområdet heter Les Portes du Soleil och här kommer du kunna åka både skidor, snowboard och njuta av den stämning och utsikt som orten också bjuder på.

Charmiga byggnader och romantiska atmosfär

Förutom att locka med sina charmiga byggnader och romantiska atmosfär så är självklart skidåkning också i av hög klass här. Med vacker vit snö som ligger som ett täcke över naturen så finns det mycket att utforska när skidorna är på. Här brukar även skididrottare besöka frekvent tack vare det stora utbudet av nedfarter. Chatel i sig erbjuder 49 backar och 47 liftar vilket göra att du garanteras en väldigt varierande skidsemester med mycket att välja mellan bara här. Lägg därtill tillgången till skidområdet Les Portes du Solei som är ett av de största skidområdena i hela världen och erbjuder enorma 266 skidbackar och 195 skidliftar. Hela området sträcker sig från Genèvesjön till Mont Blanc, något som ger ca 650 pistkilometer. Vill du så kan du utforska nya backar och områden varje dag, eller såklart hålla dig till dina favoriter om du så önskar. Tack vare detta stora utbud finns det någonting för alla kunskapsnivåer.

Chatel - en skidort även för barnen

Chatel är ett ställe som älskas av alla, oavsett ålder. Med romantiska promenader, utsökta restauranger, trevliga after-ski barer och hemtrevliga hotell är det svårt att inte koppla bort verkligheten för ett tag. Men stället attraherar även de yngsta i familjen. Här hittar du en skidskola samt ett snödagis där de små kan träna upp sina färdigheter samtidigt som de har riktigt kul. Om du tar dig in till centrum hittar du även en karusell, ett lok och en järnväg som tar dem genom skidorten, samt tre stycken säkrade pulkabanor som bjuder på mycket mer än bara skidåkning. Oavsett om du reser med vänner, din partner eller med hela familjen så kommer ni garanterat att få en skidupplevelse som ni sent ska att glömma.

Skidområden Chatel är del av

Chatel ingår i skidområdet Les Portes du Soleil tillsammans med 11 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Chatel

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Chatel.

Boka skidutrustningen online i Chatel här

Skidskola i Chatel

I Chatel kan ni boka 6 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Chatel här

Hotell & boende i Chatel

Hos oss hittar ni totalt 725 hotell, lägenheter och stugor/hus i Chatel.
672 boendealternativ
Pris/natt från: 336 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1362 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 112 kr
30 boendealternativ
Pris/natt från: 753 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 1180 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Chatel

Sunweb