Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Sörenberg

Sörenberg, Schweiz

Skidorten Sörenberg ligger i kantonen Luzern i de schweiziska alperna, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Sörenberg. Bästa tiden för att åka skidor i Sörenberg är mitten av december till slutet av mars.

I Sörenberg hittar ni 17 liftar med en liftkapacitet på 21083 personer/timme. Det finns 60 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 30 kilometer blåa pister, 15 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 15 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 2298 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1188 meter.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Sörenberg. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 37 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Sörenberg

Flyger man till Belp, Bern kommer man riktigt nära Sörenberg då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 42 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Zürich International Airport, som ligger 81 kilometer bort, och Lugano Airport som har ett avstånd på 113 kilometer till Sörenberg.

Skidorter i närheten av Sörenberg

Meiringen-Hasliberg är närmaste skidort till Sörenberg med ett avstånd på 17 kilometer. Andra skidorter nära är Grindelwald, 22 kilometers avstånd, och 26 kilometer från Sörenberg ligger Wengen.

Hotell & boende i Sörenberg

Hos oss hittar ni totalt 14 hotell, lägenheter och stugor/hus i Sörenberg.
12 boenden
Pris/natt från: 1319 kr
Ett boende
Pris/natt från: 3252 kr
Ett boende
Pris/natt från: 2289 kr