Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Meiringen-Hasliberg, Schweiz

Meiringen-Hasliberg är en skidort som ni hittar i den schweiziska kantonen Bern, och på denna sida finns det mesta ni behöver veta för att lockas av en skidsemester hit. Skidsäsongen i Meiringen-Hasliberg sträcker sig i regel från mitten av december till början av april.

Meiringen-Hasliberg är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 195 centimeter. Just idag är 100% av liftarna och 70% av backarna öppna.

I Meiringen-Hasliberg hittar ni 13 liftar med en liftkapacitet på 16381 personer/timme. Det finns 60 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 20 kilometer blåa pister, 34 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 6 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2433 meter, vilket ger en fallhöjd på 1368 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 10 kilometer.

I Meiringen-Hasliberg kan ni även testa på nattskidåkning då vissa pister är upplysta när mörkret lagt sig. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 1 kilometer spår för längskidåkning. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Meiringen-Hasliberg

För er som vill flyga ner till Meiringen-Hasliberg så är det flygplatsen Belp, Bern som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Meiringen-Hasliberg är 58 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Zürich International Airport (85 kilometers avstånd), samt Lugano Airport (97 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Meiringen-Hasliberg

Skidorter nära Meiringen-Hasliberg är bland annat Sörenberg (17 kilometers avstånd), Grindelwald (18 kilometers avstånd) och Engelberg (18 kilometers avstånd).

Hyr skidutrustning i Meiringen-Hasliberg

Via Snowell kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Meiringen-Hasliberg här

Skidskola i Meiringen-Hasliberg

Om ni är ute efter att boka skidskola i Meiringen-Hasliberg kan vi genom CheckYeti erbjuda 1 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Meiringen-Hasliberg här

Hotell & boende i Meiringen-Hasliberg

Hos oss hittar ni totalt 77 hotell, lägenheter och stugor/hus i Meiringen-Hasliberg.
55 boendealternativ
Pris/natt från: 586 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 703 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 759 kr
13 boendealternativ
Pris/natt från: 645 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Meiringen-Hasliberg

SnowTrex