Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Meiringen-Hasliberg, Schweiz

Söker ni information om skidortern Meiringen-Hasliberg? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

I Meiringen-Hasliberg finns totalt 14 liftar med tillgång till 22 pister. Högsta pisten finns på 2433 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1200 meter. Längsta pisten har en längd på hela 10 kilometer. Skidsäsongen i Meiringen-Hasliberg sträcker sig i regel från december till april.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Meiringen-Hasliberg 10 kilometer preparerade spår.

Närmaste flygplats är Belp som ligger 58 kilometer från Meiringen-Hasliberg. Sörenberg är närmaste skidort till Meiringen-Hasliberg med ett avstånd på 17 kilometer.

Hyr skidutrustning i Meiringen-Hasliberg

Via Snowell kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Meiringen-Hasliberg här

Skidskola i Meiringen-Hasliberg

Om ni är ute efter att boka skidskola i Meiringen-Hasliberg kan vi genom CheckYeti erbjuda 1 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Meiringen-Hasliberg här

Hotell & boende i Meiringen-Hasliberg

Hos oss hittar ni totalt 67 hotell, lägenheter och stugor/hus i Meiringen-Hasliberg.
48 boendealternativ
Pris/natt från: 596 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 773 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 1288 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Meiringen-Hasliberg