Sökalternativ

Bästa sista minuten till alperna, 8 januari 2008

Längtar ni efter skidåkning i alperna och vill komma iväg till alperna redan i helgen? Här listar vi några av de bästa och billigaste sista minuten erbjudandena till alperna från några av de större skidresearrangörerna.

Langley till bl a Serre Chevalier

Langley erbjuder sista minuten från Stockholm till Serre Chevalier 12 januari inklusive det mesta i en vecka för 5800 kr eller en vecka senare för 6800 kronor. Eller varför inte bara en flygstol+transfer den 12 januari till Serre Chevalier, Val Thorens eller Chamonix för endast 1400 kr eller den 19 januari till Serre Chevalier för endast 1600 kr.

Langley har även fler sista minuten erbjudanden till alperna senare i januari och förutom nämnda destinationer har de även sista minuten till Val d'Isere, Grenoble samt Alpe D'huez.
Klicka här för att se Langleys hela sista minuten utbud

STS alpresor till bl a Ischgl

STS Alpresor kan erbjuda ospecad sista minuten från Stockholm till Ischgl eller Mayrhofen den 12 januari i en vecka från 2995 kr och från Göteborg samma datum till Cervinia för 3595 kr. Priserna gäller om man åker två personer.
Klicka här för STS Alpresors hela sista minuten utbud

Nortlander = oklart

Nortlanders sista minuten sida är minst sagt rörig och priserna de presenterar verkar inte finnas men de påstår sig ha sista minuten till Zell Am Ziller från 2545 kr för 10 dagar. Som sagt, osäkert om priserna går att hitta men klicka här så kommer ni till Nortlanders sista minuten sida så får ni testa själva.

Bengt-Martins till sälen

Vill man hitta bra sista minuten i Sverige till helgen till Lindvallen, Tandådalen/Hundfjället eller Stöten i Sälen så erbjuder t ex Bengt-Martins billiga stugor torsdag till söndag, 4+2 bäddar från 1570.

OBS! Dagsaktuella sista minuten resor hittar ni här

Kommentarer

Inga kommentarer för detta inlägg. Lägg till kommentar
Namn
Email (valfritt, visas ej)
Hemsida (valfritt)
Kommentar