Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Saint-Michel-de-Chaillol, Frankrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Saint-Michel-de-Chaillol, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Saint-Michel-de-Chaillol ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Högsta pisten finns på 2000 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 550 meter. Skidsäsongen i Saint-Michel-de-Chaillol sträcker sig i regel från december till mars.

Närmaste flygplats är Grenoble Saint Geoirs som ligger 100 kilometer från Saint-Michel-de-Chaillol. Några välriktade stenkast från Saint-Michel-de-Chaillol ligger Saint-Léger-les-Mélèzes, avståndet är endast 6 kilometer.

Hyr skidutrustning i Saint-Michel-de-Chaillol

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Saint-Michel-de-Chaillol.

Boka skidutrustningen online i Saint-Michel-de-Chaillol här

Hotell & boende i Saint-Michel-de-Chaillol

Hos oss hittar ni totalt 78 hotell, lägenheter och stugor/hus i Saint-Michel-de-Chaillol.
68 boendealternativ
Pris/natt från: 434 kr
10 boendealternativ
Pris/natt från: 874 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns