Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Saint-Michel-de-Chaillol, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Saint-Michel-de-Chaillol ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil. Säsongen för skidåkning i Saint-Michel-de-Chaillol är vanligtvis från december till mars.

I Saint-Michel-de-Chaillol finns totalt 8 liftar med tillgång till 13 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2000 meter, vilket ger en fallhöjd på 550 meter.

Flygplatser nära Saint-Michel-de-Chaillol

Vill man flyga till Saint-Michel-de-Chaillol så ligger flygplatsen Grenoble Saint Geoirs, Lyon närmast, på ett avstånd av 100 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Aix Les Bains, Chambery (108 kilometers avstånd), samt Torino International Airport, Turin (130 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Saint-Michel-de-Chaillol

Inte långt från Saint-Michel-de-Chaillol ligger skidorten Saint-Léger-les-Mélèzes, avståndet är endast 6 kilometer. Ni hittar även skidorterna Orcieres 1850 på 12 kilometers avstånd och Superdévoluy, 19 kilometer från Saint-Michel-de-Chaillol.

Hyr skidutrustning

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Saint-Michel-de-Chaillol.

Mer om skidhyra i Saint-Michel-de-Chaillol

Restauranger

Det finns 2 restauranger i Saint-Michel-de-Chaillol och 3 olika typer av kök, varav de mest populära är Pizza, Franskt och Fast Food.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 71 hotell, lägenheter och stugor/hus i Saint-Michel-de-Chaillol.
11 boenden
Pris/natt från:
640 kr
60 boenden
Pris/natt från:
436 kr