Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Superdévoluy, Frankrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Superdévoluy, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Superdévoluy ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Här finns det 53 backar och antalet liftar är 23. Fallhöjden är som mest på 1000 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2500 meter.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 35 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Vill man flyga till närheten av Superdévoluy ligger flygplatserna Grenoble Saint Geoirs och Aix Les Bains närmast på 89 respektive 107 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 4 kilometer från Superdévoluy ligger Dévoluy.

Hyr skidutrustning i Superdévoluy

Är ni intresserade av att hyra er skidutrustning på plats i Superdévoluy? Hyr ni skidorna, pjäxorna eller er snowboard via Skiset sparar ni ända upp till 50% av normala uthyrningspriset.

Boka skidutrustningen online i Superdévoluy här

Hotell & boende i Superdévoluy

Hos oss hittar ni totalt 395 hotell, lägenheter och stugor/hus i Superdévoluy.
371 boendealternativ
Pris/natt från: 302 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 834 kr
16 boendealternativ
Pris/natt från: 310 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 327 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Superdévoluy