Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Superdévoluy, Frankrike

Om ni är ute efter att boka en skidsemester i Alperna är Superdévoluy i Frankrike alltid ett alternativ, och här finns den mesta informationen ni behöver för att boka allt för er skidresa hit. Bästa tiden för att åka skidor i Superdévoluy är mitten av december till mitten av april.

Skidåkningen i Superdévoluy är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 90 centimeter. 95% av liftarna är igång idag, och 88% av backarna är öppna för allmänheten att åka skidor och snowboard i.

Superdévoluy har pister på totalt 100 kilometer, varav 55 kilometer är blåa enkla pister, 35 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 10 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 21 liftar, med en totalkapacitet på 26526 personer/timme. Många liftar och pister tillhör hela skidområdet Dévoluy - Superdévoluy/La Joue du Loup som Superdévoluy ingår i, men man har tillgång till allt. Högsta pisten finns på 2500 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1000 meter. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 38 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flyg till Superdévoluy

Vill man flyga till Superdévoluy så ligger flygplatsen Grenoble Saint Geoirs, Lyon närmast, på ett avstånd av 89 kilometer från skidorten. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Aix Les Bains, Chambery, som ligger 107 kilometer bort, och St Exupéry, Lyon som har ett avstånd på 134 kilometer till Superdévoluy.

Närmaste skidorter till Superdévoluy

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 4 kilometer från Superdévoluy ligger Dévoluy. Ni hittar även skidorterna Saint-Michel-de-Chaillol på 19 kilometers avstånd och Saint-Léger-les-Mélèzes, 22 kilometer från Superdévoluy.

Hyr skidutrustning i Superdévoluy

Är ni intresserade av att hyra er skidutrustning på plats i Superdévoluy? Hyr ni skidorna, pjäxorna eller er snowboard via Skiset sparar ni ända upp till 50% av normala uthyrningspriset.

Boka skidutrustningen online i Superdévoluy här

Hotell & boende i Superdévoluy

Hos oss hittar ni totalt 470 hotell, lägenheter och stugor/hus i Superdévoluy.
440 boendealternativ
Pris/natt från: 237 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
7 boendealternativ
Pris/natt från: 809 kr
16 boendealternativ
Pris/natt från: 280 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 247 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Superdévoluy

Sunweb
SnowTrex