Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Saint-Léger-les-Mélèzes, Frankrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Saint-Léger-les-Mélèzes, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Saint-Léger-les-Mélèzes ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Fallhöjden är som mest på 722 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1982 meter.

Närmaste flygplats är Grenoble Saint Geoirs som ligger 105 kilometer från Saint-Léger-les-Mélèzes. Några välriktade stenkast från Saint-Léger-les-Mélèzes ligger Saint-Michel-de-Chaillol, avståndet är endast 6 kilometer.

Hyr skidutrustning i Saint-Léger-les-Mélèzes

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Saint-Léger-les-Mélèzes.

Boka skidutrustningen online i Saint-Léger-les-Mélèzes här

Hotell & boende i Saint-Léger-les-Mélèzes

Hos oss hittar ni totalt 85 hotell, lägenheter och stugor/hus i Saint-Léger-les-Mélèzes.
72 boendealternativ
Pris/natt från: 434 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 877 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 875 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns