Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Hotell & boende i Saint-Léger-les-Mélèzes

Nedan hittar ni 80 hotell, lägenheter och stugor/hus i Saint-Léger-les-Mélèzes, och trakterna runt omkring Saint-Léger-les-Mélèzes. Hotellen är sorterade efter billigaste frånpris.

Vet ni redan nu när ni vill åka till Saint-Léger-les-Mélèzes kan ni söka direkt här för att se tillgängliga boenden under den perioden.

Filtrera boenden

Stjärnor:
Gästbetyg:
Personer/rum:
Avstånd:
Typ av boende
Alla typer av boenden
Gör era filtreringsval och klicka på Filtrera-knappen
Lägenhet
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 37 EUR
Apartment Anemones ligger i Saint-Michel-de-Chaillol, nära skidskolan Chaillol 1600. Lägenheten har en balkong, ett fullt utrustat kök och en TV.
Lägenhet
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 37 EUR
Appartement Saint-Michel-de-Chaillol. 1 pièce, 2 persones - FR-393-20 erbjuder boende i Saint-Michel-de-Chaillol, 500 meter från skidskolan Chaillol 1600. Lägenheten har en balkong, ett fullt utrustat kök och en TV.
Lägenhet
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 40 EUR
Appartement Saint-Michel-de-Chaillol. 1 pièce, 2 persones - FR-393-43 ligger i Saint-Michel-de-Chaillol, nära skidskolan Chaillol 1600. Lägenheten har en TV. Lägenheten har ett kök med mikrovågsugn.
Lägenhet
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 49 EUR
Appartement Saint-Michel-de-Chaillol. 1 pièce, 4 personnes - FR-393-131 erbjuder boende i Saint-Michel-de-Chaillol, 300 meter från skidskolan Chaillol 1600. Lägenheten har en balkong, ett fullt utrustat kök och en TV.
Lägenhet
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 49 EUR
Apartment Alouettes erbjuder boende i Saint-Michel-de-Chaillol, 300 meter från skidskolan Chaillol 1600. Lägenheten har en TV. Köket har mikrovågsugn och ugn.
Lägenhet
 
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 49 EUR
Appartement Saint-Michel-de-Chaillol. 1 pièce, 4 persones - FR-1-393-8 erbjuder boende i Saint-Michel-de-Chaillol, 700 meter från skidskolan Chaillol 1600. Lägenheten har ett fullt utrustat kök, en TV och direkt tillgång till en balkong.
Lägenhet
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 50 EUR
Appartement Saint-Michel-de-Chaillol. 1 pièce, 4 persones - FR-393-71 är ett boende som ligger i Saint-Michel-de-Chaillol, nära skidskolan Chaillol 1600. Lägenheten har en balkong, ett fullt utrustat kök och en TV.
Lägenhet
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 51 EUR
Appartement Saint-Michel-de-Chaillol. 1 pièce, 4 persones - FR-393-4 är ett boende som ligger i Saint-Michel-de-Chaillol, nära skidskolan Chaillol 1600. Lägenheten har en balkong, ett fullt utrustat kök och en TV.
Lägenhet
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 51 EUR
Appartement Saint-Michel-de-Chaillol. 1 pièce, 4 persones - FR-1-141-141 ligger i Saint-Michel-de-Chaillol, nära skidskolan Chaillol 1600. Lägenheten har ett fullt utrustat kök, en TV och direkt tillgång till en balkong.
Lägenhet
 
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 54 EUR
Appartement Saint-Michel-de-Chaillol, 3 pièces - FR-1-1-393-139 ligger i Saint-Michel-de-Chaillol i regionen Provence-Alpes-Côte d'Azur och har en balkong. Lägenheten ligger 500 meter från skidskolan Chaillol 1600. Lägenheten har 2 sovrum, TV, ett utrustat kök med mikrovågsugn och ugn s...
Lägenhet
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 54 EUR
Appartement Saint-Michel-de-Chaillol. 1 pièce, 6 personnes - FR-393-66 erbjuder boende i Saint-Michel-de-Chaillol, 200 meter från skidskolan Chaillol 1600. Lägenheten har en balkong, ett fullt utrustat kök och en TV.
Lägenhet
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 54 EUR
Appartement Saint-Michel-de-Chaillol ligger i Saint-Michel-de-Chaillol i regionen Provence-Alpes-Côte d'Azur. 1 pièce, 6 persones - FR-1-393-155 har en balkong. Lägenheten har 1 sovrum, en TV, ett kök med mikrovågsugn och kylskåp, en tvättmaskin och ett badrum med badkar. Skidskolan Cha...
Lägenhet
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 54 EUR
Appartement Saint-Michel-de-Chaillol. 1 pièce, 4 personnes - FR-393-142 erbjuder boende i Saint-Michel-de-Chaillol, mindre än 1 km från skidskolan Chaillol 1600. Privat parkering finns på plats. Lägenheten har en balkong, ett fullt utrustat kök och en TV.
Pensionat m.m.
4.9 km till centrum 9 olika rum för 2-5 personer
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 55 EUR
Auberge Le Vieux Chaillol ligger i Saint-Michel-de-Chaillol och har en restaurang, en trädgård och en terrass. Boendet har en gemensam lounge, ett spelrum och bordtennisbord. Alla rum har eget badrum och utsikt över bergen. WiFi är gratis i de allmänna utrymmena. Frukost erbjuds mot en ...
Lägenhet
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 56 EUR
Appartement Saint-Michel-de-Chaillol, 2 pièces, FR-1-393-67 erbjuder boende i Saint-Michel-de-Chaillol, 400 meter från skidskolan Chaillol 1600. Lägenheten har en balkong, ett fullt utrustat kök och en TV.
Lägenhet
 
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 56 EUR
Appartement Saint-Michel-de-Chaillol, 1 pièce, 5 personnes - FR-1-5-5 har en balkong och ligger i Saint-Michel-de-Chaillol i regionen Provence-Alpes-de-Chaillol. Privat parkering finns på plats. Lägenheten har en TV. Köket har diskmaskin, mikrovågsugn och ugn. Chaillol 1600. Skidskolan ...
Lägenhet
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 58 EUR
Apartment Bois gentill ligger i Saint-Michel-de-Chaillol, nära skidskolan Chaillol 1600. Lägenheten har en balkong, ett fullt utrustat kök och en TV.
Lägenhet
 
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 58 EUR
Appartement Saint-Michel-de-Chaillol, 2 pièces - FR-1-393-3 erbjuder boende med balkong och gratis WiFi i Saint-Michel-de-Chaillol. Lägenheten har 1 sovrum, TV, ett utrustat kök med diskmaskin och mikrovågsugn samt ett badrum med dusch. Skidskolan Chaillol 1600 ligger 500 meter från läg...
Pensionat m.m.
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 59 EUR
Pensionatet La Rotonde des Grânes ligger i La Batie Neuve, bara 15 km från sjön Serre-Poncon. Du kan njuta av panoramautsikten över sjön och mutnains eller besöka Gap, som ligger bara 12 km bort. La Rotonde des Grânes erbjuder rum och lägenheter med kök. Alla har en egen terrass med uts...
Lägenhet
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 60 EUR
Appartement Saint-Michel-de-Chaillol, 2 pièces, FR-1-393-29 erbjuder boende i Saint-Michel-de-Chaillol, 300 meter från skidskolan Chaillol 1600. Lägenheten har 1 sovrum, en TV, ett kök med mikrovågsugn och ugn, en tvättmaskin och ett badrum med dusch.
Observera att vissa priserna är konverterade från lokal valuta och därmed skilja sig något på hotelleverantörens hemsida. Boendena ovan är sorterade i prisordning.