Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Orcieres 1850, Frankrike

Orcieres 1850 är en skidort i Alperna i Frankrike, och om ni söker information om Orcieres 1850 för att planera en skidresa hit hittar ni det mesta ni behöver veta här. Bästa tiden för att åka skidor i Orcieres 1850 är mitten av december till mitten av april.

Orcieres 1850 har pister på totalt 100 kilometer, varav 18 kilometer är blåa enkla pister, 68 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 14 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 28 liftar, med en totalkapacitet på 31235 personer/timme. Högsta pisten finns på 2725 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 875 meter. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 43 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. Tycker ni om hiking och vill göra det i vacker vintermiljö har ni även tillgång till speciella spår som är preparerade för vintervandring.

Flyg till Orcieres 1850

Vill man flyga till Orcieres 1850 så ligger flygplatsen Grenoble Saint Geoirs, Lyon närmast, på ett avstånd av 108 kilometer från skidorten. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Aix Les Bains, Chambery, som ligger 110 kilometer bort, och Torino International Airport, Turin som har ett avstånd på 119 kilometer till Orcieres 1850.

Närmaste skidorter till Orcieres 1850

Saint-Léger-les-Mélèzes är närmaste skidort till Orcieres 1850 med ett avstånd på 11 kilometer. Andra skidorter nära är Saint-Michel-de-Chaillol, 12 kilometers avstånd, och 20 kilometer från Orcieres 1850 ligger Puy St Vincent.

Hyr skidutrustning i Orcieres 1850

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Orcieres 1850 här

Hotell & boende i Orcieres 1850

Hos oss hittar ni totalt 382 hotell, lägenheter och stugor/hus i Orcieres 1850.
363 boenden
Pris/natt från: 592 kr
2 boenden
Pris/natt från: Okänt
3 boenden
Pris/natt från: 954 kr
12 boenden
Pris/natt från: 687 kr
2 boenden
Pris/natt från: 651 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns