Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Orcieres 1850, Frankrike

Planerar ni för en skidsemester i Orcieres 1850? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 44 backar och antalet liftar är 30. Fallhöjden är som mest på 875 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2725 meter.

Om man tröttnar på backarna i Orcieres 1850 eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 43 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 21 restaurangerna som finns att tillgå.

Vill man flyga till närheten av Orcieres 1850 ligger flygplatserna Grenoble Saint Geoirs och Aix Les Bains närmast på 108 respektive 110 kilometers avstånd. Andra skidorter i närheten av Orcieres 1850 är t ex Saint-Léger-les-Mélèzes, Saint-Michel-de-Chaillol och Puy St Vincent.

Hyr skidutrustning i Orcieres 1850

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Orcieres 1850 här

Hotell & boende i Orcieres 1850

Hos oss hittar ni totalt 395 hotell, lägenheter och stugor/hus i Orcieres 1850.
383 boendealternativ
Pris/natt från: 516 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
6 boendealternativ
Pris/natt från: 699 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 662 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns