Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Puy St Vincent, Frankrike

Om ni är ute efter att boka en skidsemester i Alperna är Puy St Vincent i Frankrike alltid ett alternativ, och här finns den mesta informationen ni behöver för att boka allt för er skidresa hit. Bästa tiden för att åka skidor i Puy St Vincent är mitten av december till början av april.

Backarna och liftarna i Puy St Vincent är öppna idag och snödjupet i pisterna är uppe i hela 313 centimeter. 100% av liftarna är igång idag, och 92% av backarna är öppna för allmänheten att åka skidor och snowboard i.

I Puy St Vincent hittar ni 11 liftar med en liftkapacitet på 19912 personer/timme. Det finns 75 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 28 kilometer blåa pister, 34 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 13 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 2677 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1270 meter.

Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i Puy St Vincent finns nämligen möjlighet till nattskidåkning. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

Flygplatser nära Puy St Vincent

Vill man flyga till Puy St Vincent så ligger flygplatsen Torino International Airport, Turin närmast, på ett avstånd av 100 kilometer från skidorten. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Aix Les Bains, Chambery, som ligger 102 kilometer bort, och Grenoble Saint Geoirs, Lyon som har ett avstånd på 109 kilometer till Puy St Vincent.

Skidorter i närheten av Puy St Vincent

Serre Chevalier är närmaste skidort till Puy St Vincent med ett avstånd på 14 kilometer. Andra skidorter nära är Orcieres 1850, 20 kilometers avstånd, och 21 kilometer från Puy St Vincent ligger Montgenèvre.

Hyr skidutrustning i Puy St Vincent

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Puy St Vincent.

Boka skidutrustningen online i Puy St Vincent här

Hotell & boende i Puy St Vincent

Hos oss hittar ni totalt 268 hotell, lägenheter och stugor/hus i Puy St Vincent.
256 boendealternativ
Pris/natt från: 424 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 827 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 434 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 363 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns