Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Dévoluy, Frankrike

Dévoluy är en skidort i Alperna i Frankrike, och om ni söker information om Dévoluy för att planera en skidresa hit hittar ni det mesta ni behöver veta här. Bästa tiden för att åka skidor i Dévoluy är mitten av december till mitten av april.

Dévoluy är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 90 centimeter. 66% av liftarna är igång idag, och 75% av backarna är öppna för allmänheten att åka skidor och snowboard i.

Dévoluy har pister på totalt 100 kilometer, varav 55 kilometer är blåa enkla pister, 35 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 10 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 21 liftar, med en totalkapacitet på 26526 personer/timme. Dévoluy är en del av skidområdet Dévoluy - Superdévoluy/La Joue du Loup, och man har därför access till alla lifter och pister i detta område. Högsta pisten finns på 2500 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1000 meter. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 38 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flyg till Dévoluy

För er som vill flyga ner till Dévoluy så är det flygplatsen Grenoble Saint Geoirs, Lyon som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Dévoluy är 86 kilometer. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Aix Les Bains, Chambery, som ligger 105 kilometer bort, och St Exupéry, Lyon som har ett avstånd på 131 kilometer till Dévoluy.

Närmaste skidorter till Dévoluy

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 4 kilometer från Dévoluy ligger Superdévoluy. Andra skidorter som ligger nära är Saint-Michel-de-Chaillol (22 kilometer) och Saint-Léger-les-Mélèzes (26 kilometer).

Byar i närheten av Dévoluy

I närheten av Dévoluy med tillgång till skidåkningen där hittar ni byn La Joue du Loup som är en möjlighet att bo i om ni planerar en skidresa till Dévoluy.

Hyr skidutrustning i Dévoluy

Via Snowell kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Dévoluy här

Hotell & boende i Dévoluy

Hos oss hittar ni totalt 475 hotell, lägenheter och stugor/hus i Dévoluy.
445 boendealternativ
Pris/natt från: 291 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
7 boendealternativ
Pris/natt från: 804 kr
16 boendealternativ
Pris/natt från: 280 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 247 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns