Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Praz sur Arly, Frankrike

Om ni är ute efter att boka en skidsemester i Alperna är Praz sur Arly i Frankrike alltid ett alternativ, och här finns den mesta informationen ni behöver för att boka allt för er skidresa hit. Bästa tiden för att åka skidor i Praz sur Arly är mitten av december till mitten av april.

Skidåkningen i Praz sur Arly är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 155 centimeter. 78% av liftarna är igång idag, och 67% av backarna är öppna för allmänheten att åka skidor och snowboard i.

Praz sur Arly har pister på totalt 192 kilometer, varav 132 kilometer är blåa enkla pister, 49 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 11 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 82 liftar, med en totalkapacitet på 96937 personer/timme. Praz sur Arly är en del av skidområdet Espace Diamant - Les Saisies/Notre-Dame-de-Bellecombe/Praz sur Arly/Flumet/Crest-Voland, och man har därför access till alla lifter och pister i detta område. Högsta pisten finns på 2069 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1069 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer.

Om skidåkningen är viktigare än after-ski eller att vila upp sig kan ni fortsätta att åka skidor även när det blivit mörkt då det finns tillgång till nattskidåkning i Praz sur Arly. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 192 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till Praz sur Arly

Vill man flyga till Praz sur Arly så ligger flygplatsen Geneva International Airport, Genève närmast, på ett avstånd av 57 kilometer från skidorten. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Aix Les Bains, Chambery, som ligger 58 kilometer bort, och Torino International Airport, Turin som har ett avstånd på 110 kilometer till Praz sur Arly.

Närmaste skidorter till Praz sur Arly

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 4 kilometer från Praz sur Arly ligger Megève. Ni hittar även skidorterna Flumet på 5 kilometers avstånd och Notre-Dame-de-Bellecombe, 5 kilometer från Praz sur Arly.

Skidområden Praz sur Arly är del av

Praz sur Arly ingår i skidområdet Espace Diamant tillsammans med 5 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Praz sur Arly

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Praz sur Arly.

Boka skidutrustningen online i Praz sur Arly här

Hotell & boende i Praz sur Arly

Hos oss hittar ni totalt 722 hotell, lägenheter och stugor/hus i Praz sur Arly.
604 boendealternativ
Pris/natt från: 517 kr
8 boendealternativ
Pris/natt från: 554 kr
34 boendealternativ
Pris/natt från: 790 kr
45 boendealternativ
Pris/natt från: 854 kr
18 boendealternativ
Pris/natt från: 897 kr
13 boendealternativ
Pris/natt från: 5194 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns