Sökalternativ

Praz sur Arly, Frankrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Praz sur Arly, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Praz sur Arly ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Här finns det 162 backar och antalet liftar är 81. Fallhöjden är som mest på 1069 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2069 meter. Längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer. Bästa tiden för att åka skidor i Praz sur Arly är mitten december till mitten april.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Praz sur Arly 120 kilometer preparerade spår.

Vill man flyga till närheten av Praz sur Arly ligger flygplatserna Geneva International Airport och Aix Les Bains närmast på 57 respektive 58 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 4 kilometer från Praz sur Arly ligger Megeve.

Skidområden Praz sur Arly är del av

Praz sur Arly ingår i skidområdet Espace Diamant tillsammans med 5 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Praz sur Arly

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Praz sur Arly.

Boka skidutrustningen online i Praz sur Arly här

Skidskola i Praz sur Arly

I Praz sur Arly kan ni boka 3 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Praz sur Arly här

Hotell & boende i Praz sur Arly

Hos oss hittar ni totalt 571 hotell, lägenheter och stugor/hus i Praz sur Arly.
447 boendealternativ
Pris/natt från: 495 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 922 kr
16 boendealternativ
Pris/natt från: 765 kr
61 boendealternativ
Pris/natt från: 818 kr
21 boendealternativ
Pris/natt från: 859 kr
19 boendealternativ
Pris/natt från: 4972 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns