Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Praz sur Arly, Frankrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Praz sur Arly, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Praz sur Arly ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Här finns det 162 backar och antalet liftar är 81. Fallhöjden är som mest på 1069 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2069 meter. Längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer. Bästa tiden för att åka skidor i Praz sur Arly är mitten december till mitten april.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Praz sur Arly 120 kilometer preparerade spår.

Vill man flyga till närheten av Praz sur Arly ligger flygplatserna Geneva International Airport och Aix Les Bains närmast på 57 respektive 58 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 4 kilometer från Praz sur Arly ligger Megeve.

Skidområden Praz sur Arly är del av

Praz sur Arly ingår i skidområdet Espace Diamant tillsammans med 5 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Praz sur Arly

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Praz sur Arly.

Boka skidutrustningen online i Praz sur Arly här

Hotell & boende i Praz sur Arly

Hos oss hittar ni totalt 615 hotell, lägenheter och stugor/hus i Praz sur Arly.
496 boendealternativ
Pris/natt från: 617 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 571 kr
37 boendealternativ
Pris/natt från: 814 kr
42 boendealternativ
Pris/natt från: 880 kr
20 boendealternativ
Pris/natt från: 925 kr
14 boendealternativ
Pris/natt från: 5352 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns