Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Flumet, Frankrike

Söker ni information om skidortern Flumet? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Här finns det 162 backar och antalet liftar är 81. Fallhöjden är som mest på 1069 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2069 meter. Längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer. Bästa tiden för att åka skidor i Flumet är mitten december till mitten april.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Flumet 120 kilometer preparerade spår.

Närmaste flygplats är Aix Les Bains som ligger 53 kilometer från Flumet. Några välriktade stenkast från Flumet ligger Notre-Dame-de-Bellecombe, avståndet är endast 1 kilometer.

Skidområden Flumet är del av

Flumet ingår i skidområdet Espace Diamant tillsammans med 5 andra skidorter.

Hotell & boende i Flumet

Hos oss hittar ni totalt 392 hotell, lägenheter och stugor/hus i Flumet.
353 boendealternativ
Pris/natt från: 571 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 571 kr
17 boendealternativ
Pris/natt från: 719 kr
13 boendealternativ
Pris/natt från: 602 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 672 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns